PRINC VILIJAM PRVI PUT U JAVNOSTI OD "NESTANKA" SUPRUGE: Britanski prestolonaslednik izrazio izuzetnu zabrinutost (VIDEO)

Autor:

Svet

29.02.2024

14:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voljena princeza od Velsa poslednji put je viđena u šetnji do crkve na Božić 2023.

PRINC VILIJAM PRVI PUT U JAVNOSTI OD "NESTANKA" SUPRUGE: Britanski prestolonaslednik izrazio izuzetnu zabrinutost (VIDEO)

Foto: X/ The Royal Family Channel/Printscreen

Princ Vilijam pojavio se u javnosti prvi put otkako su se proširile glasine o tome gde se nalazi Kejt Midlton od njenog oporavka od "planirane abdominalne operacije" prošlog meseca.

Princ se u utorak sastao sa mladim ljudima u sinagogi Vestern Marbl Arč u Londonu gde je rekao da su i on i Kejt "izuzetno zabrinuti" zbog globalnog porasta antisemitizma, prenosi Njuzvik.

Kejt Midlton je glavna tema medija, otkako je objavljeno da je podvrgnuta pomenutoj operaciji, koja podrazumeva duži oporavak. Teorije zavere o tome gde se nalazi Kejt Midlton eksplodirale su na internetu.

Voljena princeza od Velsa poslednji put je viđena u šetnji do crkve na Božić 2023. i to u pratnji svog supruga princa Vilijama i njihovo troje dece – princa Džordža (10), princeze Šarlot (8) i princa Luisa (5).

Podsetimo, poznata španska novinarka, Konča Kaljeha, je u svojoj TV emisiji iznela šokantne tvrdnje o zdravstvenom stanju Kejt Midlton.

Prema njenim izvorima, princeza od Velsa je navodno bila u medicinski indukovanoj komi zbog komplikacija posle operacije abdomena koju je imala 16. januara. Ove tvrdnje su izazvale veliku pažnju javnosti i pokrenule lavinu spekulacija o stvarnom stanju princeze.

Dodatnu zainteresovanost za zdravstveno stanje Kejt Midlton pokrenula je i činjenica da britanska kraljevska porodica o tome ne daje nikakve izjave. Jasno je da to samo otvara vrata brojnim nagađanjima i spekulacijama.

Od nagađanja da je u pitanju dijagnoza raka, koja je demantovana, stiglo se do dijagnoze Kronove bolesti. Kako mnogi navode, Kronova bolest može biti objašnjenje za duži oporavak princeze Kejt. Ipak, i dalje nema zvanične potvrde od kraljevske porodice, navode strani mediji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading