"IDI SREDI STVAR SA NJIMA" Hari i Megan i dalje zadaju glavobolje kraljevskoj porodici, kralj Čarls ima tajno oružje protiv njih

Autor:

Svet

26.02.2024

15:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije novost da Hari i Megan skandalima šokiraju britansku javnost, a jedan od poslednjih je zloupotreba titule vojvode i vojvotkinje od Saseksa.

"IDI SREDI STVAR SA NJIMA" Hari i Megan i dalje zadaju glavobolje kraljevskoj porodici, kralj Čarls ima tajno oružje protiv njih

Foto: Tanjug/AP

Britanska kraljevska porodica uprkos bolesti kralja Čarlsa, i dalje se nalazi na udaru kada su princ Hari i Megan Markl u pitanju.

Princ Hari je odmah doputovao u London nakon što je objavljeno da kralj Čarls ima karcinom i kako se navodi, ponudio je da se vrati na svoje kraljevske dužnosti, međutim, pretpostavlja se da Čarls to neće prihvatiti.

Foto: AP Aaron Chown

 

Nije novost da Hari i Megan skandalima šokiraju britansku javnost, a jedan od poslednjih je zloupotreba titule vojvode i vojvotkinje od Saseksa, koju im je dodelila kraljica Elizabeta II, a oni to sada koriste za ličnu promociju na njihovom sajtu Sussex.com.

Navodno, kraljevski stručnjaci tvrde kako Čarls ipak ima tajno oružje koje može da zaustavi Harija i Megan. To je njegova sestra, princeza Ana.

- Mislim da treba da pošaljemo princezu Anu da se nosi s Harijem i Megan... Jer ako te ona pozove, ti odmah sedneš pravo. Da sam ja kralj, rekla bih: "Ana, molim te, idi i sredi stvar s njima." - rekla je Sara Vajn, stručnjakinja za kraljevsku porodicu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading