POLICIJA REŠILA SLUČAJ POSLE 32 GODINE! Osumnjičeni za ubistvo iz 1992. godine pokazao kako je počinio zločin!

Autor: M.B.

Hronika

26.02.2024

15:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uhapšen osumnjičeni za ubistvo poznanika iz 1992. godine na Krimu.

POLICIJA REŠILA SLUČAJ POSLE 32 GODINE! Osumnjičeni za ubistvo iz 1992. godine pokazao kako je počinio zločin!

Foto: shutterstock

Ilustracija

Lokalni stanovnik je priveden na Krimu pod sumnjom za ubistvo poznanika iz 1992. godine. Osumnjičeni je priznao zločin i tokom istrage je pokazao detalje o tome kako je počinio ubistvo.

Slučaj nestanka i pronalaska tela

Prema navodima istražitelja, u januaru 1992. godine, 24-godišnji mladić je nestao nakon što je otišao od kuće. Dve nedelje kasnije, njegovo telo je pronađeno u reci, a uzrok smrti su bile višestruke povrede glave. Poznanik oštećenog tada je priveden zbog sumnje za ubistvo, ali je uspeo da izbegne krivičnu odgovornost.

Neoborivi dokazi o umešanosti osumnjičenog

Istražitelji su utvrdili da su, prema njihovim podacima, još 1992. godine došlo do sukoba između mladića i osumnjičenog. Prema njihovim tvrdnjama, osumnjičeni je svoju žrtvu udarao čekićem po glavi, a zatim je telo bacio u vodu. Nakon dugog perioda, istražitelji su sada uspeli da pribave neoborive dokaze o njegovoj umešanosti u ovaj zločin.

Šta raditi u slučaju pronalaska beživotnog tela?

Pronalaženje beživotnog tela može biti veoma emotivno i stresno iskustvo. Ako se nađete u takvoj situaciji, sledite ove korake:

Pozovite hitnu pomoć:

U većini zemalja, pozivanje hitne pomoći (broj 112 ili lokalni hitni broj) prvi je korak. Obavestite ih o situaciji i pratite njihove instrukcije.


Ne dirajte telo:

Ostanite smireni i ne pokušavajte dirati ili pomerati telo. Postoji mogućnost da su prisutne forenzičke ili medicinske činjenice koje bi mogle biti bitne za istražitelje.

Obavestite policiju:

Ako niste već obavestili policiju, učinite to odmah. Oni će pokrenuti istragu i preduzeti dalje korake prema potrebi.

Ostanite na mestu događaja:

Ako je to moguće, ostanite na mestu događaja dok ne stignu hitna pomoć i policija. Važno je da ne menjate ništa na mestu događaja kako biste sačuvali integritet scene.

Potražite podršku:

Pronalaženje beživotnog tela može biti traumatizirajuće iskustvo. Potražite podršku od prijatelja, porodice ili stručnjaka za mentalno zdravlje kako biste obradili svoja osećanja i reakcije.

Saradnja sa vlastima:

Saradnja sa vlastima i pridržavanje njihovih instrukcija ključni su u ovakvim situacijama. Ako imate informacije koje bi mogle pomoći u istrazi, podelite ih s odgovarajućim autoritetima.

Nemojte se libiti zatražiti pomoć ako vam je potrebna. Postoje organizacije i resursi koji pružaju podršku onima koji su svedoci ili se suočavaju s traumatičnim događajima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading