MUŠKARAC (22) I MALOLETNIK (17) SVIREPO UBILI MLADIĆA ZBOG 300 GRAMA KOKAINA! Zadali mu više ubodnih rana!

Autor: M.B.

Hronika

20.02.2024

12:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uhapšeni zbog brutalnog ubistva u Borči zbog 300 grama kokaina.

MUŠKARAC (22) I MALOLETNIK (17) SVIREPO UBILI MLADIĆA ZBOG 300 GRAMA KOKAINA! Zadali mu više ubodnih rana!

Foto: Ilustracija: Republika, ST/Nebojša Mandić, Pixabay

Muškarac B.B. (22) i maloletni tinejdžer (17) su uhapšeni pod sumnjom da su izvršili jezivo ubistvo Jovana M. (23) u Borči. Prema saznanjima Informera, motiv ovog brutalnog zločina je sukob oko 300 grama kokaina.

- B.B. se sumnjiči da je zadao više ubodnih rana i posekotina Jovanu koji je preminuo na licu mesta, dok je drugog mladića B.J. posekao. B.B. je nakon jezivog zločina pobegao, ali je dva dana kasnije pronađen i uhapšen - objasnio je ranije izvor Informera 


Jovan M. je stradao 1. februara u Borči nakon što ga je napadač više puta ubo nožem po telu i vratu. Nažalost, od zadobijenih povreda preminuo je na licu mesta, dok je mladić koji je bio sa njim zadobio posekotine po ruci. Osumnjičeni B.B. se sumnjiči da je zadao više ubodnih rana Jovanu, dok je drugog mladića posekao. Nakon zločina, B.B. je pobegao, ali je ubrzo pronađen i uhapšen.

Pritvor i sprovođenje maloletnika

Nakon hapšenja, B.B. je određen pritvor nakon saslušanja u tužilaštvu, dok je maloletni osumnjičeni sproveden u Viši sud u Beogradu, Odeljenje za maloletnike. Istraga je i dalje u toku, a detalji ovog slučaja izazivaju veliku pažnju javnosti.

Podsetimo

Šta raditi ukoliko zadobijete povrede od noža?

Ukoliko vas ubodu nožem, trebalo bi odmah potražiti medicinsku pomoć. Evo nekih koraka koje možete preduzeti dok čekate hitnu službu:

Zaustavite krvarenje pritiskanjem čiste krpe ili gaze na ranu. Ako je moguće, podignite povređeni deo tela iznad nivoa srca da smanjite gubitak krvi.
Ne pokušavajte da izvadite nož iz rane, jer to može izazvati više štete i krvarenja. Ako je nož jako zaboden, možete ga stabilizovati zavojem ili lepljivom trakom.
Pokrijte ranu sterilnim zavojem ili čistom krpom da sprečite infekciju. Promenite zavoj ako se natopi krvlju.
Ako osetite vrtoglavicu, slabost, mučninu, bledilo ili otežano disanje, lezite i podignite noge da poboljšate cirkulaciju.
Ako imate alergiju na tetanus, obavestite lekare o tome. Možda ćete morati da primite injekciju protiv tetanusa da biste sprečili ozbiljnu infekciju.
Ubod nožem može biti veoma opasan i izazvati ozbiljne komplikacije, kao što su unutrašnje krvarenje, oštećenje organa, šok ili smrt. Zato je važno da što pre dobijete profesionalnu medicinsku negu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading