OVO JE JOVAN KOJI JE UBIJEN U BORČI! Komšije videle zločin sa prozora - Svađali se i gurkali, a onda je napadač počeo da ih UBADA! (FOTO)

Autor:

Hronika

02.02.2024

12:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi detalji ubistva u Borči.

OVO JE JOVAN KOJI JE UBIJEN U BORČI! Komšije videle zločin sa prozora - Svađali se i gurkali, a onda je napadač počeo da ih UBADA! (FOTO)

Foto: Društvene mreže

Sinoć je došlo do tragičnog incidenta u beogradskom naselju Borča, gde je Jovan Milovanović (23) izgubio život, dok je njegov prijatelj Bora J. (23) povređen tokom unapred organiziranog susreta s napadačem. Prema izjavama komšija, situacija u ovom naselju sinoć je bila zastrašujuća.

- Komšija je sve video sa prozora. Prvo su se trojica mladića sastala, a onda je počela svađa, rasprava... U jednom trenutku napadač je izvadio nož i počeo da ubada mladiće sa kojima se prethodno gurkao. Oni su pokušali da beže, ali nisu uspeli. Ne zna se koliko puta ih je izbo, ali prvo jednog pa drugog - kažu sagovornici Kurira i dodaju:

- Napadač je pobegao, a oni su ostali da leže na zemlji. Komšija koji je sve video da prozora trčao je sa trećeg sprata kako bi sišao u pomogao mladićima. On je i navodno video napadača.

Prema rečima komšija, mladići nisu lokalni stanovnici, te ih zabrinjava činjenica što su se susreli upravo u tom kraju, budući da se navijačke grupe obično okupljaju s druge strane, u velikom parku iza niza zgrada.

Prema informacijama iz istrage koje je dostavio izvor pomenutog medija, ubijeni, povređeni i napadač navodno potiču iz iste navijačke frakcije Partizana.

Sumnja se da su se oni sastali kako bi razgovarali o nekom navodnom dugu i zato su kod ubijenog i povređenog u kolima nađeni noževi i palice - kaže izvor i dodaje:

- Sukob je navodno izbio zbog prodaje narkotika i iz tog razloga povređeni Bora J. nije želeo inspektorima da otkrije ko je napadač i iz kog razloga su se sastali.

Inspektori se nalaze na terenu i danas i ispituje svedoke koji će im svojim informacijama pomoći u istrazi, a komšije navode da se pre dve godine u parku dogodila tuča u kojoj je mladić od za dobijenih povreda preminuo.

- Uzimaju se i snimci sa nadzornih kamera koje pokrivaju svoje ulaze obližnjih zgrada, a nažalost zgrada ispred koje se desilo ubistvo nema kamere - kaže naš izvor.

(Kurir)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading