PRVE FOTOGRAFIJE SA MESTA JEZIVOG UBISTVA U BORČI, POLICIJA ZATVORILA ULICU: Mladić (23) izboden u vrat, šokantni detalji o napadaču! (FOTO)

Autor:

Hronika

01.02.2024

20:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladić (23) izboden u vrat u Borči

PRVE FOTOGRAFIJE SA MESTA JEZIVOG UBISTVA U BORČI, POLICIJA ZATVORILA ULICU: Mladić (23) izboden u vrat, šokantni detalji o napadaču! (FOTO)

Foto: Vladimir Lukić


Užasna scena na ulici u Borči, gde je mladić (23) izboden u vrat.

 

Nesrećni događaj se desio oko 19.10 h, kada je nepoznato lice, najverovatnije nožem, zadao više ubodnih rana i posekotina mladiću koji je nažalost preminuo na licu mesta. Još jedan mladić istih godina je takođe povređen, ali je njegovo stanje stabilno.

Republika

Foto: Republika

Haos u Borči nakon brutalnog ubistva

 

Policija je odmah reagovala i pokrenula akciju "Vihor 3", tragajući za napadačem. Ulica je momentalno stavljena pod opsadu, a policija intenzivno pretražuje svaki deo naselja. Uviđaj je u toku, a nadležni organi u potpunosti posvećeni rasvetljavanju ovog brutalnog zločina. Ovo je samo jedan u nizu incidenata koji potresaju zajednicu, ostavljajući građane u strahu i zabrinutosti za svoju bezbednost.

Foto: Republika

Ulica je pod "opsadom"

 

Očekuje se da će policija uložiti maksimalne napore u pronalaženju počinioca i da će pravda biti zadovoljena. Ovaj tragični događaj je još jedan podsetnik na važnost bezbednosti i potrebu za efikasnijim merama kako bi se sprečili slični incidenti u budućnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (1)

Loading
Bony m

01.02.2024 22:07

I gde je šokantni detalj o napadaču????