"KAMIONDŽIJE" ODRADILE GENERALKU: I četvrto pojačanje je stiglo u Priboj - na krilima novajlija se gradi prolećni optimizam!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

02.02.2024

12:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jesenje greške se moraju ispraviti...

"KAMIONDŽIJE" ODRADILE GENERALKU: I četvrto pojačanje je stiglo u Priboj - na krilima novajlija se gradi prolećni optimizam!

Foto: FK FAP Priboj

Tokom gotove čitave prethodne jeseni fudbaleri FAP Priboja su bili lideri zapadne grupe srpskoligaškog karavana, ali su dva neočekivana kiksa u samom finišu borbe za bodove u duelima protiv Sloge iz Požege (0:1) i požarevačkog Mladog radnika 1926 (1:2) dovela do toga da prvu poziciju prepuste čačanskom Borcu 1926 koji će u nastavak takmičenja ući sa čak pet bodova prednosti.

 

Kako bi ispravili grešne iz finiša prvog dela takmičarske godine, rukovodsto FAP-a je pristupilo i osvežavanju igračkog kadra. 

Do sada su u grad na obali Lima već stigli Nemanja Milunović, Petar Graonja i Darko Stanojević, a klub je danas obavestio sportsku javnost da je još jedna akvizicija stigla.

Reč je o iskusnom dvadesetdevetogodišnjem levom beku, koji može odgovoriti zadacima duž kompletne aut-linije, Darko Stojkoviću.

Stojković u Priboj stiže iz redova obrenovačkog Radničkog, a treba napomenuti da iza sebe ima i prvoligaškog iskustva nastupima u crveno-belom dresu OFK Vršca.

Foto: FK FAP Priboj

Darko Stojković nova akvizicija "kamiondžija"

 

- Darko Stojković:

Datum rođenja: 11. jul 1994. godine

Mesto rođenja: Beograd

Pozicija u timu: levi bek

Igračka karijera: Javo-Matis U-19 (Ivanjica), Javo-Matis (Ivanjica), Budućnost (Arilje), Polimlje (Prijepolje), Kolubara (Lazarevac), Loznica (Loznica), Šumadija (Aranđelovac), OFK Vršac (Vršac), Radnički (Obrenovac)

Priliku za zvanični debi u dresu novog kluba Stojković će imati u prolećnoj premijeri kada će ekipa FAP-a gostovati Poletu u Ljubiću. Susret je na programu desetog dana meseca marta.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading