PARTIZAN DOBIO JOŠ LOŠIH VESTI! Crno-beli u VELIKOJ opasnosti!

Autor:

Sport

08.05.2024

18:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nepovoljan rezultat stiže sa severa Srbije.

PARTIZAN DOBIO JOŠ LOŠIH VESTI! Crno-beli u VELIKOJ opasnosti!

Foto: Starsport

TSC pobedio Radnički iz Kragujevca u goleadi

Fudbaleri TSC ostvarili su važnu pobedu nad ekipom Radničkog iz Kragujevca rezultatom 4:3 na domaćem terenu u 34. kolu Superlige Srbije. Ova pobeda značajno je uticala na borbu za drugo mesto na tabeli i plasman u kvalifikacije za Ligu šampiona.

Borba za drugo mesto na tabeli

Nakon ovog trijumfa, ekipa TSC se nalazi na trećoj poziciji sa samo dva boda zaostatka za drugoplasiranim Partizanom, koji je remizirao sa Napretkom. Ovaj rezultat ozbiljno je zakomplikovao situaciju u borbi za drugo mesto, jer su crno-beli imali veliku prednost pred početak plej-ofa. Međutim, serija poraza ekipe Alberta Nađa omogućila je TSC da ozbiljno konkuriše za tu poziciju.

Standings provided by Sofascore

Goleada na severu Srbije


Meč na severu Srbije obeležila je prava goleada. Domaćin je fantastično otvorio utakmicu, postigavši tri gola u prvih 15 minuta, dok su gosti propustili priliku da smanje rezultat promašenim penalom. Ipak, ekipa Radničkog nije odustajala i uspela je da postigne tri gola, stvarajući neizvesnost do samog kraja meča.

TSC u trci za drugo mesto

I pored poraza, ekipa Radničkog se i dalje nalazi na četvrtoj poziciji, dok ekipa iz Bačke Topole ima još dve važne utakmice do kraja sezone. Sa 69 osvojenih bodova, vojvođanski tim ima još uvek realne šanse da se plasira na drugo mesto na tabeli.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading