OSTALO JE JOŠ JAKO MALO VREMENA: Situacija je alarmantna - klub se obratio javnosti VAŽNIM SAOPŠTENJEM!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

02.02.2024

08:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

I sam opstanak kluba je doveden u pitanje.

OSTALO JE JOŠ JAKO MALO VREMENA: Situacija je alarmantna - klub se obratio javnosti VAŽNIM SAOPŠTENJEM!

Foto: FK Napredak Žarkovac

Fudbaleri Napretka iz Žarkovca već sedam sezona u kontinuitetu takmiče se u okviru Međuopštinske lige Srem-Istok, a polusezonu za nama okončali su na pretposlednjoj poziciji.

 

Plavo-beli su ostvarili skor od dve pobede, isto toliko remija i devet poraza, ali usled kazne na svom kontu u ovom momentu imaju svega četiri boda.

Uoči nastavka borbe za bodove klub se nalazi u izuzetno teškoj situaciji, a tim povodom sportski kolektiv iz Žarkovca se javnosti obratio saopštenjem u kojem je uputio apel svima kojima su plavo-bele boje na srcu:

- Pozivaju se svi meštani Žarkovca, bivši igrači, članovi, legende kluba, navijači, simpatizeri, svima kojima je Fudbalski klub Napredak u srcu, da se što pre uključe u rešavanje gorućeg problema, funkcionisanja kluba - stoji na početku saopštenja, a zatim se dodaje:

- Ostalo je još jako malo vremena i ako se u narednih nekoliko dana ne pronađe rešenje desiće se ono što se nikad za 79 godina postojanja kluba nije desilo, klub će istupiti iz takmičenja a samim tim i prestati da postoji. Prosto je nezamislivo da na igralištu "ispod silosa" nećemo gledati Napredak ali sve ide ka tome. Klub trenutno nema upravu, trenera, igrački kadar iz jesenjeg dela se osipa.. Poslednji je trenutak.

Kada je reč o nastavku borbe za bodove, ekipa Napretka u prolečnoj premijeri gostuje lideru šampionata ekipi Ljukova. Prvi ovosezonski dule dve ekipe pripao je Ljukovu koje je slavilo rezultatom 4:2.

Foto: FK Napredak Žarkovac

Skupština kluba je zakazana

 

Pre odigravanja navedenog susreta odžaće se i Skupština kluba koja je zakazana za 5. februar kada će, svi se nadaju, gorući problemi biti i rešeni.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading