OLEŠIO SE OD OSAM PIVA, PA ODRADIO INTERVJU: Džejmi Karager jedva stajao dok je pričao

Autor:

Sport

02.05.2024

09:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Englez slavio sa navijačima Dortmunda.

OLEŠIO SE OD OSAM PIVA, PA ODRADIO INTERVJU: Džejmi Karager jedva stajao dok je pričao

Foto: Printskrin/Tviter

Fudbaleri Dortmunda pobedili su sa 1:0 PSŽ u prvom meču polufinala Lige šampiona ostvarivši tako značajan korak finalu i borbi za "ušati pehar". Međutim, ono što je privuklo pažnju nakon meča nije bila samo fudbalska veština na terenu, već i vanredni nastup legendarnog fudbalera Džejmija Karagera.

Karager se pojavio pred kamerama u evidentno pijanom stanju, što je odmah privuklo pažnju prisutnih. U društvu čuvenog golmana Pitera Šmajhela, Karager je razgovarao sa mladim fudbalerom Džejdonom Sančom. Već na samom početku, Karager je priznao da nije mnogo jeo i da je popio čak osam piva pre nego što je stupio pred kamere. Ovaj neobični intervju dobio je dodatnu notu kada je Karager naglasio da je "stekao novu porodicu i prijatelje" u Dortmundu, aludirajući na svoje iskustvo u "žutom zidu", gde su ga navijači častili pivom. Karager je istakao da je to iskustvo bilo jedno od najboljih u njegovom životu, što jasno govori o utisku koji je ostavila navijačka podrška ovog kluba.

 

 


Džejdon Sančo je smireno odgovarao na pitanja, iako je bio očigledno iznenađen Karagerovim ponašanjem. Dok je Karager konstantno stavljao ruku na Sančovo rame, mladi fudbaler je isticao značaj podrške sa tribina i istakao da je došao u Dortmund sa 17 godina, gde mu je pružena šansa da igra na profesionalnom nivou.

Ovaj neobičan intervju definitivno će ostati upamćen kao jedan od neobičnijih trenutaka u svetu fudbala. Karagerovo iskreno i otvoreno ponašanje, iako je bilo kontroverzno, donelo je osveženje u standardne sportske intervjue, dok je Sančo pokazao zrelost i smirenost usred ove neobične situacije.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading