NAKON ŠTO NIJE DOŠLO DO DOGOVORA SA BIVŠIM KLUBOM, ISKUSNI FUDBALER IPAK MENJA SREDINU: Ubuduće će nositi crveno-beli dres - predstavljaće važnu kariku u ostvarenju zacrtanih ciljeva!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

01.02.2024

07:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aktuelna zima je ipak dovela do promene sredine.

NAKON ŠTO NIJE DOŠLO DO DOGOVORA SA BIVŠIM KLUBOM, ISKUSNI FUDBALER IPAK MENJA SREDINU: Ubuduće će nositi crveno-beli dres - predstavljaće važnu kariku u ostvarenju zacrtanih ciljeva!

Foto: Starsport

Pominjalo se da bi iskusni tridesetjdnogodišnji napadač Đorđe Šušnjar ove zime mogao da se vrati u redove užičke GFK Slobode, ali do dogovora ipak nije došlo, ali to nije značilo da prekaljeni golgeter neće promeniti sredinu.

 

Đorđe Šušnjar je tokom prethodne polusezone nastupao za pančevački Železničar za koji je na 17 nastupa zabeležio dva pogotka, a od predstojećeg proleća će biti uzdanica novosadske Mladosti GAT u borbi za opstanak u okviru Prve lige Srbije.

Fudbaler iza kojeg je bogato internacionalno iskustvo nastupa u Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori, Švajcarskoj, Letoniji, Belorusiji i Brazilu, dolaskom u redove popularnih "gatovaca" na spisak klubova u kojima je nastupao, upisao je i 14 klub.

- Đorđe Šušnjar:

Datum rođenja: 18. februar 1992. godine

Mesto rođenja: Ruma

Pozicija u timu: napadač

Igračka karijera: Vojvodina (Novi Sad), Slavija Srpsko Sarajevo (Bosna i Hercegovina), Donji Srem (Pećinci), Sutjeska Nikšić (Crna Gora), Jagodina (Jagodina), Lugano (Švajcarska), Kijezo (Švajcarska), Riga (Letonija), Torpedo Minsk (Belorusija), Mačva (Šabac), Samambaja (Brazil), GFK Sloboda (Užice), Železničar (Pančevo)

Reprezentativna karijera: Srbija U-18 (6 ut. / 4 gol.)

Foto: FK Mladost GAT

Ugovor je parafiran - Đorđe Šušnjar

 

Priliku za debi u dresu crveno-belih boja Đorđe Šušnjar će imati u prolećnoj premijeri kada će ekipa novosadske Mladosti GAT u jednom od najznačajnijih prolećnih mečeva gostovati na užičkom stadionu "Radomir Antić" ekipi GFK Slobode. Navedeni meč zakazan je za 24. februar, a prvi ovosezonski duel dve ekipe okončan je trijumfom "era" rezultatom 1:0.

Da podsetimo, novosadski "gatovci" su jesenji deo šampionata okončali sa skorom od dve pobede, devet remija i isto toliko poraza i sa 1 oovjenih bodova trenutno drže pretposlednju 15. poziciju na tabeli i svaki osvojeni bod u nastavku sezone biće im zlata vredan kada je u pitanju borba za očuvanje statusa člana drugo stepena srpskog klupskog fudbala.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading