SERIJA POJAČANJA: Crveno-beli su sve jači - nova akvizicija stiže iz Vukovara! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

31.01.2024

18:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ozbiljno su pristupili zimskoj fudbalskoj pijaci.

SERIJA POJAČANJA: Crveno-beli su sve jači - nova akvizicija stiže iz Vukovara! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK TSK Temerin

Fudbaleri temerinskog TSK-a prvi deo šampionata u okviru južne grupe vojvođanskog fudbala okončali su na 11. poziciji i u ovom momentu su bliži borbi za opstanak u četvrtom rangu srpskog klupskog fudbala.

 

Crveno-beli su zabeležili skor od pet pobeda, četiri remija i šest poraza, ali je prvi kontrolni susret najavio znatno bolje proleće temerinskog sportskog kolektiva.

Naime, u susretu protiv prvoligaške ekipe RFK Novi Sad 1921 koji je odigran na stadionu Proletera na Slanoj bari, Temerinci su slavili rezultatom 2:1, a istovremeno je klub obavestio javnost da su trojica novajlija zadužila opremu crveno-belih boja.

Prva akvizicija u zimskom prelaznom roku jeste golman Nikola Tankosić, a uz njega u klub je stigao i Stanko Kasapović, dojučerašnji član Jugovića iz Kaća.

Za sada poslednje zimsko pojačanje jeste Mihailo Marić.

Reč je o iskusnom dvadesetsedmogodišnjem fudbaleru koji može odgovoriti zadacima na sredini terena, ali kojem je primarna pozicijia krilni napadač.

Rođeni Novosađanin je prve fudbalske korake načinio u ekipi Vojvodine, da bi se nakon jednogodišnjeg nastupa za Hajduk iz Čuruga, preselio u Hrvatsku gde je nosio opremu Marsonije 1909 i Vuteks Sloge iz Vukovara iz kojeg i stiže u Temerin.

 

- Mihailo Marić:

Datum rođenja: 10. septembar 1996. godine

Mesto rođenja: Novi Sad

Pozicija u timu: vezni igrač/krilni napadač

Igračka karijera: Vojvodina U-19 (Novi Sad), Hajduk (Čurug), Marsonia 1909 (Hrvatska), Vuteks Sloga Vukovar (Hrvatska)

Priliku za debi u dresu novog kluba Marić će imati u prolećnoj premijeri kada će TSK gostovati u Starim Banovcima ekipi Dunava. Meč je na programu trećeg dana meseca marta, a prvi ovosezonki duel dve ekipe okončan je podelom bodova rezultatom 1:1.

Treba podsetiti da će naredni kontrolnim meč ekipa TSK-a odigrati 4. februara protiv Obilića iz Zmajva.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading