BARSA U POSLEDNJIM MINUTIMA SLOMILA OTPOR VALENSIJE: Katastrofalna reakcija Ter Štegena umalo košatala Katalonce!

Autor:

Sport

29.04.2024

23:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Blagurana jedva do trijumfa.

BARSA U POSLEDNJIM MINUTIMA SLOMILA OTPOR VALENSIJE: Katastrofalna reakcija Ter Štegena umalo košatala Katalonce!

Foto: FC Barcelona/X

Robert Levandovski

Fudbaleri Barselone su ostvarili veliku pobedu nad ekipom Valensije rezultatom 4:2 u poslednjem meču 33. kola La Lige, i to uprkos tome što su na poluvremenu bili u zaostatku od 2:1 na svojoj teritoriji. Barselona je uspela da preokrene rezultat zahvaljujući golovima Roberta Levandovskog u 49, 82. i 93. minutu, nakon što je Valensija ostala bez golmana Giorgia Marmadašvilija u nadoknadi prvog poluvremena. Ovaj neočekivani obrt učinio je ovu utakmicu veoma uzbudljivom za navijače.

Osim sjajnih golova i preokreta, meč je obeležen i greškama golmana. Mark Andre Ter Štegen je imao očajan trenutak u 27. minutu kada je omogućio protivničkom igraču Duru da postigne gol za izjednačenje na 1:1. Sa druge strane, Gruzin Giorgi Marmadašvili je dobio crveni karton zbog igranja rukom van kaznenog prostora, ostavljajući Valensiju sa desetoricom igrača. Njegova zamena, Haume Domehen, nije uspela da zaustavi Levandovskog, što je doprinelo pobedi Barselone.

Pobedom nad Valensijom, Barselona se vratila na drugo mesto na tabeli, sa dva boda više od Đirone. Sa druge strane, Real Madrid i dalje drži vodeću poziciju sa prednošću od 11 bodova. Interesantno je da bi Real matematički mogao da postane šampion ukoliko Barselona ne uspe da pobedi Đironu u narednom kolu, dok bi Real istovremeno ostvario pobedu protiv Kadiza. Ovo bi moglo da dovede do uzbuđenja među navijačima oba kluba, dok bi Real mogao da ostvari svoj cilj i osvoji titulu šampiona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading