SVE MISLI SU USMERENE KA PROLEĆNOJ PREMIJERI I MEČU SA PARTIZANOM: Vicešampion ima jasan plan - cilj je ŠAMPIONSKA TITULA!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

31.01.2024

12:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pripreme za šampionski pehar i povratak u viši stepen takmičenja, uveliko su u toku.

SVE MISLI SU USMERENE KA PROLEĆNOJ PREMIJERI I MEČU SA PARTIZANOM: Vicešampion ima jasan plan - cilj je ŠAMPIONSKA TITULA!

Foto: FK Mladost Končarevo

Fudbaleri Mladosti iz Končareva jesenji deo šampionata okončali su na vicešampionskoj poziciji u okviru Međuopštinske lige Sever i svi u mestu koje je do 1949. godine nosilo ime Praćina, nadaju se povratku u Pomoravsku okružnu ligu nakon tri godine egzistiranja u nižem stepenu takmičenja.

 

Plavo-beli su u prethodnom periodu ostvarili skor od 12 pobeda, jednog remija i dva poraza i u ovom momentu imaju dva boda manje u odnosu na glogovački Partizan i sasvim je jasno da ćemo u narednim mesecima imati priliku da prisustvujmo velikoj borbi za šampionski pehar.

Kako bi ekipa što spremnije dočekala odlučujuće prolećne borbe, u utorak 30. januara startovali su plavo-beli sa zimskim pripremama. Trener Dragan Rajić Edu i uprava kluba izvršili su prozivku igrača, a zatim je igrački pogon odradio i prvi zajednički trening u 2024. godini.

Prozivci je prisustvovalo 17 igrača, a kada se priključe i oni koji su opravdano odsustvovali, stručni štab će moći da računa na ukupno 23 fudbalera od kojih se očekuje da iznesu odlučujuće borbe u narednim mesecima.

Kada je reč o igračkom kadru, odlazaka iz kluba nje bilo, a kolektiv je osvežen četvroricom novajlija. Dres sastava iz Končareva zadužili su Milan Dimitrijević koji je stigao iz redova Slobode iz Šuljkovca, doskorošanji igrač Tabana iz Jagodine Igor Milić, Nemanja Vidojević iz Dragoševca, kao i Stefan Vasić koji u Končarevo dolazi iz redova velikog rivala Partizana iz Glogovca.

Foto: FK Mladost Končarevo

Rezultati dosadašnjeg prelaznog roka u Končarevu

 

Klub je istovremeno obavestio javnost da su se nakon dužeg odsustva zbog povreda, trenažnom procesu ponovo vratili Miloš Stojanović i Vojkan Jeremić.

Fudbaleri Mladosti će brušenje forme za borbu za šampionski pehar i plasman u viši rang takmičenja obaviti kroz četiri kontrolna meča, a o njima će klub naknadno obavestiti javnost.

Što se tiče nastavka šampionata, već u prolećnoj premijeri očekuje nas veliki derbi u kojem će Mladost iz Končareva gostovati trenutnom lideru Partizanu iz Glogovca. Prvi ovosezonski duel dve ekipe pripao je fufbalerima Mladosti koji su na svom terenu slavili u veoma uzbudljivom susretu rezultatom 4:3.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading