TRANSFER VREDAN PAŽNJE: Ciljevi su im se poklopili - nekadašnji golman Crvene zvezde vraća se u rodni grad!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

29.01.2024

09:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Goruće pitanje je rešeno.

TRANSFER VREDAN PAŽNJE: Ciljevi su im se poklopili - nekadašnji golman Crvene zvezde vraća se u rodni grad!

Foto: Starsport

Iza fudbalera užičke GFK Slobode je ne baš uspešna polusezona u okviru Prve lige Srbije koju su okončali na poziciji koja vodi u niži stepen srpskog klupskog takmičenja.

 

Ekipa sa stadiona "Radomir Antić" jesen je okončala sa skorom od tri pobede, osam remija i devet poraza i sa ukupno 17 osovjenih bodova nalaze se šest koraka iza gornjomilanovačkog Metalca koji se u ovom momentu nalazi u sigurnoj zoni.

Popularne "ere" su tokom 20 prvenstvenih mečeva primili 22 pogotka, a kako se navedeno ne bi ponovilo i tokom odlučujućih prolećnih borbi, klupsko rukovodstvo je angažovalo mladog čuvara mreže iza kojeg stoji i superligaško iskustvo.

Reč je o Luki Saviću golmanu koji je ponikao u Užicu, a kasnije je bio član mlađih kategorija Crvene zvezde, a sada među crveno-crne stiže kao pozajmljeni igrač lučanske Mladosti i u Užicu će provesti barem narednih šest meseci.

Treba napomenuti da tokom predstojeće jeseni Savić nije dobio priliku da nastupi u elitnom rangu srpskog klupskog fudbala.

Foto: GFK Sloboda Užice

Povratak u rodni grad - Luka Savić

 

- Luka Savić:

Datum rođenja: 17. jun 2001. godine

Mesto rođenja: Užice

Pozicija u timu: golman

Igračka karijera: GFK Sloboda U-19 (Užice), Crvena zvezda U-19 (Beograd), GFK Sloboda (Užice), Zlatibor (Čajetina), Budućnost (Arilje), Mladost (Lučani)

Priliku za ponovni debi u dresu kluba iz rodnog grada, Savić će imati u prolećnoj premijeri kada će GFK Sloboda u možda i ključnom susretu dočekati novosadsku Mladost GAT. Meč je na programu 24. februara, a treba napomnuti da je prvi ovosezonski duel dve ekipe okončan trijumfom "era", minimalnim rezultatom 1:0.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading