NIŽU SE POJAČANJA NA "BOMBONJERI": Plan je potpuno jasan - crveno-beli ciljaju proboj ka vrhu!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

28.01.2024

00:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Klub je ozbiljno pristupio zimskom prelaznom roku.

NIŽU SE POJAČANJA NA "BOMBONJERI": Plan je potpuno jasan - crveno-beli ciljaju proboj ka vrhu!

Foto: FK Taskovići

Fudbaleri Taskovića iz istoimenog mesta prvi deo sezone u okviru Nišavske okružne lige okončali su na desetoj poziciji sa ukupno 22 osvojena boda.

 

Crveno-beli su ostvarili skor od sedam pobeda, jednog remija i osam poraza i plan klupskih čelnika u narednom prolećnu, jeste proboj ka gornjem delu tabele.

Kako bi se navedeno i ostvarilo, klub je ozbilno pristupio prelaznom roku i već sada su angažovana trojica novajlija. Opremu Taskovića zadužili su Ilija Stojčević krilni napadač koji je u prethodnom periodu nosio opremu niškog OFK Sinđelića, Filip Živadinović koji stiže iz redova Naših Krila 1936 iz Belotinca, kao i polušpic pirotskog Radničkog Petar Pavlović.

Četvrto pojačanje kluba iz Taskovića jeste iskusni tridesetogodišnji Lazar Spasić.

Reč je o fudbaleru koji pokriva pozicije centralnog defanzivca i zadnjeg veznog igrača. Dolazi iz ekipe Sloge iz Donje Trnave, a klubovi čiju je opremu do sada nosio, samo govore o njegovim kvalitetima. Kao bonus igrač nastupao je za vranjanski Dinamo u prvoligaškoj konkurenciji, a kasnije je nastupao u klubovima zonskog i okružnog takmičarskog ranga.

Foto: FK Taskovići

Od njih se očekuju bolja ostvarenja u prolećnoj polusezoni

 

- Lazar Spasić:

Datum rođenja: 18. septembar 1993. godine

Mesto rođenja: Peć

Pozicija u timu: centralni bek/defanzivni vezni

Svi najvedeni novopridošli fudbaleri priliku za debi u dresu novog kluba imaće u prolećnoj premijeri kada će Taskovići gostovati u Baličevcu istoimenoj ekipi. Navedeni susret zakazan je za 10. mart, a prvi ovosezonski duel dve ekipe okončan je ubedljivim trijumfom crveno-belih rezultatom 5:2.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading