FOKUS JE I DALJE USMEREN KA JAČANJU IGRAČKOG KADRA: Nakon dvojice Nišlija i akvizicije iz redova jesenjeg šampiona, plavo-beli dres oblači i član nekadašnjeg superligaša!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

27.01.2024

21:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U klubu su zadovoljni jesenjim ostvarenjem, ali ne žele da se zaustave na trenutnom nivou.

FOKUS JE I DALJE USMEREN KA JAČANJU IGRAČKOG KADRA: Nakon dvojice Nišlija i akvizicije iz redova jesenjeg šampiona, plavo-beli dres oblači i član nekadašnjeg superligaša!

Foto: FK Omladinac Zablaće

Izuzetno je prometno ove zime u Zablaću.

 

Fudbaleri Omladinca iz Zablaća nakon dominantno osvojene titule u prošlosezonskoj Zoni Zapadno-moravskoj i tokom prethodne jeseni u zapadnoj grupi srpskoligaškog karavana ostvarili su zapažene rezultate.

Plavo-beli su tokom 15 prvenstvenih mečeva ostvarili skor od šest pobeda, isto toliko poraza i tri remija, što ime je sa 21 osovjenim bodom donelo sedmu poziciju na tabeli.

Vodeći dvojac čačanski Borac 1926 i FAP iz Priboja po prilično je odmakao, ali u Zablaću već sada misle i o narednoj takmičarskoj godini, tako da se ove zime formira igrački kadar koji bi od naredne jeseni možda mogao da bude i konkurentan u borbi za plasman u prvoligaški karavan.

Nakon produžetka saradnje sa trenerom Rosićem, igrački kadar je osvežen Mladenom Berničem i Pavlom Bogdanovićem koji su stigli iz redova niškog Radničkog, da bi nakon parafa Igora Savića koji je stigao iz redova popularnih čačanskih "zebri", u redove Omladinca stigao još jedan novajlija.

Foto: FK Omladinac Zablaće

Nova akvizicija ekipe iz Zablaća - Ognjen Radišić

 

Reč je o Ognjenu Radišiću momku koji je rođen 2005. godine i koji će predstavljati bonus igrača, a koji stiže iz redova nekadašnjeg superligaša čajetinskog Zlatibora u kojem je nastupao za omladinski sastav.

Ognjen igra na poziciji napadača i svakako će predstavljati zalog za budućnost kluba iz Zablaća.

 

 

Treba napomenuti da su fudbaleri Omladinca nedavno startovali sa zimskim pripremama, a prva utakmica ih očekuje devetoga dana meseca marta kada će u Zablaću gostovati ekipa Tutina.

Prvi ovosezonski meč dve ekipe okončan je podelom bodova, najnepopularnijim rezultatom 0:0.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading