IZREŠETAO GA SA ŠEST METAKA, PA GA OVERIO SEDMIM U GLAVU: Ovako je Simović ubijen u Prelini - ubica bežao danima, a onda se predao u policiji!

Autor:

Hronika

30.04.2024

14:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznanici dvojice muškaraca kažu da su Mario i Dejan bili više od poznanika.

IZREŠETAO GA SA ŠEST METAKA, PA GA OVERIO SEDMIM U GLAVU: Ovako je Simović ubijen u Prelini - ubica bežao danima, a onda se predao u policiji!

Foto: Facebook, RINA

Mario Simović iz Čačka ubijen je u Preljini iz vatrenog oružja, kada je u njega, prema saznanjima, osumnjičeni Dejan Popović ispalio čak sedam metaka.

Iako ga je sa šest hitaca sigurno overio, ubica je želeo da bude siguran da Mario neće preživeti, te mu je sedmi metak ispalio u glavu.

Odmah nakon ubistva on se dao u beg, a sinoć se, nakon pet dana provedenih u bekstvu, predao u prisustvu advokata u prostorijama PU Čačak.

On je, 25. aprila oko 10 sati pozvao žrtvu – Maria Simovića da razgovaraju, nakon čega je, kako se sumnja, izvadio pištolj i ubio ga na licu mesta.

Motiv ovog ubistva za sada nije poznat, a pretpostavlja se da su u pitanju raniji neraščišćeni računi dvojice biznismena koju su svojevremeno radili zajedno, a njihovi poznanici navode i da su se sporili oko nekog placa.

Poznanici dvojice muškaraca kažu da su Mario i Dejan bili više od poznanika.

- Bivša žena ubijenog Maria je rođaka osumnjičenom Dejanu, tako da su se njih dvojica dobro poznavala. Za Dejana retko ko ima lošu reč, važi za dobrog čoveka. Izgleda da je Dejan morao da uzme pravdu u svoje ruke, verovatno mu je više dozlogrdilo. Ipak, nije trebalo to da uradi i tako rešava svoje problem, napravio je baš glupost - kaže poznanik žrtve i osumnjičenog za Kurir.

Podsetimo, osumnjičeni je ujutru došao kod ubijenog biznismena u lokal i pozvao ga da razgovoraju. Kada se biznismen pojavio osumnjičeni Dejan P. je izvadio pištolj i upucao ga. Mario Simović je na mestu ostao mrtav.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading