OGLASIO SE IGOR JURIĆ POVODOM SLUČAJA MALE DANKE! Izustio samo jedno!

Autor:

Hronika

17.05.2024

09:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jurić naglašava da ne sme da prestane potraga za devojčicom iz Bora!

OGLASIO SE IGOR JURIĆ POVODOM SLUČAJA MALE DANKE! Izustio samo jedno!

Foto: ST/Nemanja Pančić, Tanjug/Sava Radovanović, MUP

Dvogodišnja Danka Ilić iz Bora ubijena je 26. marta u Banjskom Polju. Dejan Dragijević i Srđan Janković su osumnjičeni za ovaj strašan zločin, ali njeno telo još nije pronađeno.

Nađimo zajedno snagu i hrabrost da nastavimo sa potragom za dvogodišnjom Dankom Ilić. Neka ljubav i solidarnost budu naš vodič u ovoj teškoj potrazi - napisao je Igor Jurić na društvenoj mreži.

Ubistvo male Danke Ilić u Banjskom Polju dogodilo se 26. marta, kada su je službenim kolima u pripitom stanju udarili, a potom ugušili radnici JKP "Vodovod" u Boru, Srđan Janković i Dejan Dragijević. Telo deteta su odneli i zakopali na divlju deponiju na Starobanjskom putu i nakon dva dana, Dejan Dragijević zajedno sa pokojnim braom Daliborom, koji je nakon hapšenja od posledica srčanog udara preminuo u Policijskoj upravi u Boru i ocem Radoslavom, premesitili na dugu lokaciju za koju se ni dan danas nije saznalo.

Majka ubice Dejana Dragijevića preminula je pre dva dana i danas će biti sahranjena. 

Sahrana Svetlane Dragijević zakazana je tačno 40 dana od smrti njenog sina Dalibora, koji je preminuo u policijskoj stanici. Ova tragična koincidencija dodatno baca senku na sudbinu porodice Dragijević. Naime, samo nekoliko dana nakon hapšenja Dejana Dragijevića i Srđana Jankovića, Dankin deda Milan Ilić je u centru Bora, gde su građani palili sveđe za malu Danku, sav uplakan ljubeći unukinu sliku, zavapio: "Seme vam se zatrlo, da vam se zatre".

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Маљевић

21.05.2024 16:31

А чему ово и остала Јурићева јављања? Који је допринос?Ко је и шта је уопште та особа,осим што је ач Оливерове жене…