PREŠAO OD MAJAMIJA DO MADRIDA DA OTME SUPRUGU! Evo kada će Srbinu početi suđenje - ANE KNEŽEVIĆ NEMA VIŠE OD 100 DANA!

Autor:

Hronika

17.05.2024

08:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njen nestanak obavijen je velom misterije

PREŠAO OD MAJAMIJA DO MADRIDA DA OTME SUPRUGU! Evo kada će Srbinu početi suđenje - ANE KNEŽEVIĆ NEMA VIŠE OD 100 DANA!

Foto: Profimedia, Društvene mreže

Prošlo je više od 100 dana od nestanka Ane Knežević u Madridu, zbog čega je uhapšen njen bivši suprug David Knežević, srpskog porekla. Nedavno je protiv Kneževića podignuta optužnica zbog sumnje da je odgovoran za Aninu otmicu, a suđenje je zakazano za 20. maj. Međutim, postupak bi mogao biti usporen jer Ana još uvek nije pronađena.

Optužnicom se Davidu Kneževiću na teret da je putovao iz Majamija u Madrid kako bi kidnapovao bivšu suprugu, koja je u optužnici navedena samo kao žrtva ovog zločina, jer još uvek nema dokaza o tome da je ona ubijena i njeno telo nije pronađeno.

Podsetimo, Ana Knežević, američka državljanka kolumbijskog porekla, nestala je početkom februara u Madridu. Nakon burnog razvoda, preselila se u Madrid sa Floride da bi se oporavila. Njen trag se gubi nakon što je nepoznata osoba sa motociklističkom kacigom obojila sigurnosne kamere na ulazu u zgradu gde je živela, u luksuznom naselju.

Davidu Kneževiću sud je prošle sedmice, u petak, odbio jemstvo za uslovno puštanje na slobodu, jer po proceni sudije njegovo bogatstvo i veze koje ima u inostranstvu mogu mu osigurati lak beg od pravosudnih organa.

Početak suđenja Srbin zakazan je za 20. maj i za ovo krivično delo, koje mu se stavlja na teret, zaprećena je kazna i do doživotnog zatvora.

Federalni sudija Edvin G. Tores istakao je da je donošenje odluke o podizanju optužnice bilo veoma teško, ali da se zasniva na posrednim dokazima iako telo nestale žene nije pronađeno, preneli su američki mediji.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading