PRONAĐENA KRV U STANU ANE KNEŽEVIĆ! Novi detalji misterioznog nestanka bacaju potpuno novo svetlo - SUD ODBIO KAUCIJU BIVŠEM MUŽU!

Autor:

Hronika

12.05.2024

09:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

David Knežević ostaje iza rešetaka!

PRONAĐENA KRV U STANU ANE KNEŽEVIĆ! Novi detalji misterioznog nestanka bacaju potpuno novo svetlo - SUD ODBIO KAUCIJU BIVŠEM MUŽU!

Foto: Društvene mreže

Federalni sudija u Majamiju je odlučio da David Knežević, poreklom iz Srbije, ostane u pritvoru jer mu je odbijena kaucija. Sudija je tokom saslušanja utvrdio da postoji rizik od bekstva, s obzirom na njegove veze sa Srbijom, česta putovanja i sredstva koja bi mu mogla pomoći u bekstvu. Sudija je takođe istakao "posredne" dokaze u ovom slučaju.

David Knežević je optužen za kidnapovanje svoje bivše supruge Ane Marije Knežević Henao iz njenog stana u Madridu tokom njihovog spornog razvoda. Ana nije viđena od početka februara, a njen trenutni status ostaje nepoznat.

Sudski dokumenti su otkrili ključne tragove koji su doveli do povezivanja Davida Kneževića sa ovim slučajem, uključujući video nadzor, kupovinu spreja za farbanje i sumnjive poruke koje su navodno bile od Ane Marije Knežević, a koje se zapravo čine da potiču od njenog supruga.

Novi detalji su otkriveni na sudu u petak tokom razmatranja da li da se Davidu Kneževiću odobri puštanje na slobodu tokom prethodnog postupka.

Agent FBI-ja koji je svedočio da su vlasti uspele da smeste Davida Kneževića u Madrid u vreme Aninog nestanka, upitan je koliko je siguran da se David nalazi na snimku u prodavnici boja.

- 100 posto. Možete ga videti kako kupuje boju i dve rolne američke lepljive trake - odgovorio je agent.

Agent je takođe rekao da je krv pronađena u stanu u Madridu i da savezne vlasti čekaju rezultate DNK od španske policije.

Par je, rekao je agent, pristao na otvorenu vezu kako bi popravio svoj brak. Ona je izlazila sa muškarcima u Madridu, on je imao devojku u Kolumbiji.

Agent je svedočio da se Ana Marija Knežević osećala ugroženom, čak i samoubilačkom zbog problema sa Davidom.

Na sudu u petak, Džejn Vajntraub, advokat Davida Kneževića, dao je komentar koji je izazvao negodovanje u sudnici.

"Sve što znamo, ona to radi zato što je psihotična", rekao je Vajntraub, misleći na Anu Knežević, dodavši da je dokumentovano da je "godinama patila od mentalnih problema".

Advokat koji zastupa porodicu Ane Knežević rekao je da je porodica zadovoljna što je sudija odbio kauciju.

- Veoma smo zahvalni sudu. Nastavljamo da sarađujemo sa organima za sprovođenje zakona dok traže pravdu za Anu Knežević i kako bismo bili sigurni da se glas Ane Marije Henao Knežević čuje - rekla je advokat Kortni Kaprio.

David Knežević može da se žali na presudu.

(Telegraf)

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading