DOVEDEN JE DA REŠI HRONIČNU KLUPSKU NEEFIKASNOST: Krstarenje Evropom je okončano - nekadašnji centarfor Crvene zvezde se vraća u klub!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

26.01.2024

15:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iskusni centarfor se odlučio da prihvati ponudu srpskoligaške ekipe.

DOVEDEN JE DA REŠI HRONIČNU KLUPSKU NEEFIKASNOST: Krstarenje Evropom je okončano - nekadašnji centarfor Crvene zvezde se vraća u klub!

Foto: FK Crvena zvezda

Fudbaleri Borca iz Šajkaša jesenji deo takmičenja u okviru vojvođanske grupe srpskoligaškog fudbala okončali su na nezadovoljavajućoj devetoj poziciji, a kao jedan od glavnih razloga navedenog ostvarenja, utvrđena je hronična neefikasnost.

 

Naime, momci u crveno-crnoj sportskoj opremi tokom 15 prvenstvenih mečeva zabeležili su skor od pet pobeda, četiri remija i šest poraza, uz svega 13 postignutih golova i po navedenom parametru su nakon poslednjeplasirane OFK Bačke, najslabija ekipa prvog dela takmičenja u Srpskoj ligi Vojvodina.

Kako bi navedeno bilo prevaziđeno tokom odlučujućih prolećnih borbi, klub je angažovao iskusnog golgetera koji iza sebe ima bogatu internacionalnu karijeru.

Reč je o dvadesetšestogodišnjem Strahinji Krstevskom koji je prethodnih šest meseci proveo u bukureštanskom Metaloglobusu članu drugog ranga rumunskog klupskog fudbala, a koji je pre tačo pola decenije parafirao ugovor sa Crvenom zvezdom za koju ipak nije zabeležio niti jedan zvanični nastup.

Takođe treba podsetiti da je Krstevski zabeležio i osam nastupa za mladu reprezentaciju tadašnje BJR Makedonije, a čak četiri puta se upisivao i u listu strelaca.

Foto: FK Borac Šajkaš

Navijači od njega mnogo očekuju

 

- Strahinja Krstevski:

Datum rođenja: 8. jun 1997. godine

Mesto rođenja: Novi Sad

Pozicija u timu: napadač

Igračka karijera: Vojvodina U-19 (Novi Sad), Proleter (Novi Sad), Šajkaš 1908 (Kovilj), Lokomotiva Sofija (Bugarska), Crvena zvezda (Beograd), RFK Grafičar (Beograd), Rabotnički Skoplje (Severna Makedonija), Samtredija (Gruzija), Levadia Talin (Estonija), Gravina (Italija), Borac (Šajkaš), Metaloglobus Bukurešt (Rumunija)

Reprezentativna karijera: BJR Makedonija U-17 (4 ut. / 1 gol), BJR Makedonija U-18 (4 ut. / 3 gol.)

Priliku za ponovni debi u dresu Borca iz Šajkaša Krstevski će imati u prolećnoj premijeri kada će crveno-crni na svom terenu dočekati kulski Hajduk 1912. Navedeni susret zakazan je za treći dan meseca marta, a treba podsetiti da je prvi ovosezonki duel dve ekipe okončan podelom bodova rezultatom 0:0.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading