ZVEZDA SLAVILA U ODBOJKAŠKOM DERIBJU PROTIV PARTIZANA: Crveno-beli osvojili titlulu nakon osam godina čekanja!

Autor:

Sport

26.04.2024

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odličan podvig.

ZVEZDA SLAVILA U ODBOJKAŠKOM DERIBJU PROTIV PARTIZANA: Crveno-beli osvojili titlulu nakon osam godina čekanja!

Foto: Starsport

Odbojkaški tim Crvene zvezde je ostvario veliki uspeh osvojivši titulu šampiona Srbije u majstorici protiv večitog rivala Partizana. Nakon izjednačenog početka finalne serije, Crvena zvezda je trijumfovala rezultatom 3:0 (25:23, 25:18, 25:18) u petoj odlučujućoj utakmici.

U prvom setu viđena je izuzetno uzbudljiva borba. Iako je Partizan uspeo da povede sa 21:20, greškama u završnici dozvolio je Crvenoj zvezdi da osvoji uvodni set rezultatom 25:23. Partizan je delovao bolje u drugom setu, ali nakon vođstva od 12:11, potpuno su stali, što je Crvena zvezda iskoristila i serijom poena stigla do nedostižnih 20:13, te rutinski privela set kraju rezultatom 25:18.

Poslednji set je obilovao preokretima, ali su se na kraju ipak bolje snašli odbojkaši Crvene zvezde. Nakon izjednačenja na 3:3, fantastični Milija Mrdak je doveo Partizan u vođstvo od 5:3. Međutim, Crvena zvezda je uspela da se vrati i završila meč u svoju korist rezultatom 25:18.

Podsećanja radi, poslednju titulu u odbojci Zvezda je osvojila u sezoni 2015/2016. Ovaj trijumf predstavlja veliki uspeh crveno-bele, dok Partizan nije uspeo da odbrani titulu prvaka, nakon što su prošle sezone bili najbolji klub u Srbiji.


Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading