DESETKOVANI DOMAĆIN STIGAO DO TRIJUMFA: U samom finišu meča Jedinstvo je i pored igrača manje stiglo do tri boda!

Autor:

Sport

26.04.2024

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vodili su domaći sa 2:0, gosti su stigli na 2:2, na kraju 3:2.

DESETKOVANI DOMAĆIN STIGAO DO TRIJUMFA: U samom finišu meča Jedinstvo je i pored igrača manje stiglo do tri boda!

Foto: FK Jedinstvo Mala Vranjska

U okviru 13. kola Gradske lige Šabac - Pocerina ekipa Jedinstva iz Male Vranjske ugostila je sastav Zablaća. Domaći tim je u ovaj meč ušao sa šeste pozicije i 13 osvojenih bodova, dok su gosti bili na četvrtom mestu sa 11 bodova više.

Republika

Ušli su domaći oslabljeni u ovaj meč, sa samo 12 igrača u protokolu i bez pet standardnih prvotimaca, ali to ih nije sprečilo da od prvog minuta pruže jako dobru partiju. Već nakon osam minuta igre preko Brajan Polaka stižu do vođstva.

Nije se dugo čekalo za novu promenu rezultata, direktno iz slobodnog udarca Dejan Stanojević pogodio je za uvećanje prednosti Jedinstva na 2:0. U nastavku meča momentum je bio na strani domaćina, pred golom Vasića bilo je još par prilika, ali nije bilo novih golova u mreži Zablaća.

Pred sam odlazak na odmor, penal za goste, isti u pogodak pretvara Vlada Radovanović, 2:1 nakon prvih 45 minuta igre.

Republika

Foto: FK Jedinstvo Mala Vranjska

Težak i bitan trijumf domaćina

Na isteku 66. minuta domaći ostaju sa deset igrača u polju, strelac prvog gola na meču, Polak se nakon dva žuta kartona "seli" van ograde. Gosti samo četiri minuta kasnije koriste brojčanu nadmoć i preko rezerviste Aleksandra Žunića stižu do izjednačenja, 2:2.

Nakon toga igralo se uglavnom na sredini terena, gosti su pokušavali da stignu do potpunog preokreta, ali nisu uspevali da probiju odličnu postavku rivala. Kada su mnogi mislili da će remi ostati na snazi, "javlja" se Nikola Milivojević, koji u 87. minutu pogađa za novo vođstvo Jedinstva i ispostaviće se na kraju i tri boda, 3:2.

Jedinstvo (Mala Vranjska) - Zablaće 3:2 (2:1)

Jedinstvo: Maksimović, Mitrović, Stanojević, Kuzmić, Ilić, Đukanović (od 68' Vasić), Ranković, Polak, Milivojević, Ilić, Ćirić

Zablaće: Vasić, Perić, Radivojević, Antonić, Grujičić, I. Žunić (od 55' Nešković), Radovanović, S. Žunić, Lončarević (od 65' A. Žunić), Živanović, Marković

U sledećem kolu Jedinstvo gostuje u Svileuvi sastavu Mladosti, dok ekipa Zablaća pred svojim navijačima dočekuje Mladost iz Slatine.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading