MVP JE NADIGRAN, JOKIĆ NIJE TAJ! Legendarni košarkaš žestoko udario na Srbina: GOTOVO je, BIĆE POČIŠĆEN!

Autor: M. M.

Sport

07.05.2024

11:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čarls Barkli surov.

MVP JE NADIGRAN, JOKIĆ NIJE TAJ! Legendarni košarkaš žestoko udario na Srbina: GOTOVO je, BIĆE POČIŠĆEN!

Foto: Tanjug/AP

Košarkaši Denvera doživeli su debakl na svom parketu, pošto su u drugom meču polufinalne serije Zapadne konferencije NBA lige izgubili od Minesote rezultatom 106:80. Rezultat u seriji nakon mečeva u Koloradu glasi 2:0 za Timbervulfse, a Nagetsi su na pragu eliminacije.

Nikola Jokić je postigao 16 poena, dodao 16 skokova i osam asistencija i bio vidno razočaran nakon meča. Njegovu partiju, kao i igru aktuelnog šampiona Denvera, kritikovao je legendarni NBA košarkaš Čarls Barkli. 

- Ovo je gotovo. Minesota je bolja od Nagetsa. Denver nema prednost nigde. MVP je nadigran. Pre sezone nisam verovao u Minesotu, naveli su me da se predomislim. Pobediće u ovoj seriji. Oni su ozbiljni, imaju tog tipa. On prerasta iz buldoga u vuka. Momci ga slede i on ih vodi. Jokić nije taj u ovoj seriji. Minesota je ozbiljna i počistiće Nagetse - naveo je Barkli.

Takođe čuveni Šakil O' Nil saglasan je sa bivšim kolegom.

- Momentum je jako važan u plej-ofu. Što se toga tiče, Denver ne igra šampionsku košarku ni sada, ni u prethodnoj rundi. Protiv Lejkersa su mogli da igraju pod kočnicom, što protiv najbolje odbrane u regularnom delu i doigravanju nije moguće. Nije šale sa njima. Biće teško, pritisak je na Denveru. Minesota igra dobro kod kuće i svi znaju svoju ulogu. Nadigrali su ih i nadjačali. Očekujem isto u trećoj utakmici - rekao je popularni Šek.

Slede dva duela u Mineapolisu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading