JOKIĆ ODBRUSIO NAKON PORAZA: Voleo bih da imam KLONA! Meloun ZABRINUT!

Autor: M. M.

Sport

05.05.2024

08:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odjeci pobede Minesote u Denveru u prvom meču polufinala Zapada.

JOKIĆ ODBRUSIO NAKON PORAZA: Voleo bih da imam KLONA! Meloun ZABRINUT!

Foto: Tanjug/AP

Šok za Denver! U prvom meču polufinala Zapadne konferencije NBA liga, Minesota je slavila sa 99:106 (25:23, 19:17, 27:33, 28:33), a utiske nakon meča u u "Bol Areni" izneli su najbolji košarkaš domaćih Nikola Jokić, odnosno trener franšize iz Kolorada Majk Meloun.

- Sjajna su ekipa. Talentovana. Pokazali su zbog čega su bili prvi na tabeli u većem delu ove sezone. Zadovoljan sam šutevima koje sam uzeo. Neke sam pogodio, neke nisam, ali to je košarka. Pokušaćemo da ih pobedimo na sledećoj utakmici - rekao je Jokić, koji je potom upitan kako kako izaći na kraj sa visokim igračima Minesote:

- Voleo bih da imam indentičnog klona, pa da izađem i odmorim, a da on igra. Onda se ja vratim svež i sve tako.

Džoker je za 41 minut koliko je proveo na parketu ostvario skor od 32 poena, osam skokova, devet asisrtencija, dok je najbolji akter meča bio igrač gostiju Entoni sa 43 poena, sedam skokova i tri asistencije.

- Fantastičan igrač, specijalan košarkaš. Poštujem ga zbog svega što može da uradi na terenu. Treba da uživamo u protinviku koji je talentovan. Borićemo se do kraja. Ipak, Minesota nije samo Edvards, videli ste i ostale igrače koji su odigrali sjajno. Od Naza Rida, dok Taunsa i ostalih momaka - kaže Nikola.

Ističe da je ovo samo prva utakmica u plejofu.

- Mislim da je to rečenica koju izgovaraju timovi koji izgube prvi meč. Bilo bi bolje da smo pobedili, ali i to je košarka. Ne znam šta je nama falilo, oni su pogodili veliki broj šuteva. Neki su bili otvoreni, neki nisu, ali to je deo košarke. Moramo da ih teramo da šutiraju što teže šuteve, da ih teramo da se potrude što više da bi postigli poene - rekao je Jokić.

Trener Meloun nije bio zadovoljan.

- Nisam bio zabrinut zbog starta, već zbog toga što smo gubili sa 18:4, trenirali smo cele nedelje i nismo mogli da pogodimo, više sam zabrinut zbog odbrane u drugom poluvremenu - kaže američki stručnjak i već gleda ka drugom meču (u noći između utorka 7. i srede 8. maja sa početkom od 4 časa po srpskom vremenu)

- Meč traje 48 minuta, ne možeš igrati pola u polufinalu Zapada. Oni su talentovani, razlog je zašto su tu, zašto su bili prvi, oni su došli i pobedili. Možemo se srediti i da izjednačimo u Minesoti, ali kao što sam rekao, 18:4 smo krenuli, preuzeli smo vođstvo, a igrali bez odbrane u trećoj... Pogledaćemo snimak i videćemo kako da budemo bolji - zaključio je Meloun.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading