NEOČEKIVANO VELIKI ODZIV: Iz kluba su mogli samo da upute reči zahvalnosti svima koji su dali svoj doprinos!

Autor:

Sport

26.04.2024

12:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rešen je veliki "problem", vreme je za dalji napredak.

NEOČEKIVANO VELIKI ODZIV: Iz kluba su mogli samo da upute reči zahvalnosti svima koji su dali svoj doprinos!

Foto: FK Sloga 1948 Malča

Vratio se tim iz Malče nakon pet sezona u Prvu nišku ligu, i po svemu do sada prikazanom u istom rangu će se takmičiti i sledeće godine.

Republika

Trenutno se sastav Sloge 1948 sa učinkom od sedam trijumfa, tri remija i devet poraza nalazi na devetoj poziciji na tabeli, sa bodovnim saldom na koti 24. Pre početka sezone "plan" je bio da ispada jedan tim iz lige, i dalje je isto pravilo na snazi, ali se zbog reorganizacije viših rangova, može to i promeniti. Međutim, tim iz Malče po nekim računicama ne bi trebao da ima brige o opstanku.

Pre tačnu nedelju dana započeta je akcija Sloge u kojoj se krenulo sa sakupljanjem sredstava za novu traktorsku kosilicu koja će se koristiti za održavanje terena u Malči. Niko iz uprave i igračkog kadra nije očekivao ovako veliki odaziv na akciju, tako da je u rekordnom roku sakupljeno dovoljno sredstava da se kosilica danas prvi put pojavi na njihovom terenu.

Iz kluba je povodom ovog događaja stigla sledeća poruka:

- Hvala svim meštanima, privrednicima i svim ljudima dobre volje koji su bili deo akcije “OBNOVA SLOGE” i želimo sve da obavestimo da se akcija nastavlja! U planu je renoviranje klupske zgrade i postavljanje reflektora već ovog leta i da "Malčester Arena" punom u punom sjaju. Hvala svima još jednom, i pozivamo sve ljude koji su u mogućnosti da se priključe ovoj akciji! 

Predstojećeg vikenda Sloga igra pred svojim navijačima protiv trenutno trećeplasirane OFK Morave 2022 iz Mramora, pa će navijači imati prilike da vide rezultata rada nove kosačice. Sigurno je da će se ljudi iz Malče potruditi da što bolje pripreme teren, kako bi se meč odigrao na kvalitetnoj podlozi.

Prvi ovosezonski duel ovih timova završen je pobedom Morave, koja je pred svojim navijačima slavila rezultatom 4:2.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading