BLAMAŽA: Nemilosrdni Kristal Palas osramotio "đavole" - domaćin brojao do ČETIRI!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

06.05.2024

23:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Junajtedu pomoći više nema..."

BLAMAŽA: Nemilosrdni Kristal Palas osramotio "đavole" - domaćin brojao do ČETIRI!

Foto: Twitter.com/printscreen

U poslednjem meču 36. kola Premijer lige Engleske, fudbaleri Kristal Palasa napravili su senzaciju pobedivši Mančester junajted rezultatom 4:0. Crveni đavoli su već u 12. minutu primili prvi gol, a strelac je bio Majkl Olis. Ovo je bio samo uvod u impresivnu igru domaćih, koja je kulminirala u 40. minutu kada je Žan-Filip Mateta udvostručio prednost Kristal Palasa.

Drugo poluvreme donelo je još veće razočaranje za navijače Mančester junajteda, jer je Mičel u 58. minutu savladao Andrea Onanu, a Majkl Olise je u 66. minutu postigao svoj drugi gol na meču, stavljajući tačku na ovu senzacionalnu pobedu Kristal Palasa.

Ova pobeda je značajna za Kristal Palas koji se sada nalazi na 14. mestu tabele sa 43 boda. Sa druge strane, Mančester junajted je osmi sa 54 poena, koliko ima i sedmoplasirani Čelsi.

 

 

U narednom kolu, Mančester junajted će dočekati Arsenal, dok će Kristal Palas gostovati Vulverhemptonu. Očekuje se da će ova pobeda dodatno podstakne igrače Kristal Palasa da u samom finišu sezone još koji put obraduje svoje pristalice, dok će ekipa Mančester junajteda morati dobro da izanalizira ostvareno na ovoj utakmici i da proba u poslednja tri prvenstvena meča da se domogne pozicije koja obezbeđuje evropsku vizu za narednu sezonu.

Pored već pomenutoig duela protiv Arsenala, pred "đavolima" su i mečevi sa Njukatlom i Brajtonom, a očekuje ih 25. maja i duel u FA kupu sa Mančester sitijem.

 

Standings provided by Sofascore

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading