"BEZ STARCA NEMA UDARCA": U Zloćudovu je iskustvo presudilo da ceo plen ostane domaćinu!

Autor:

Sport

06.05.2024

19:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trio iskusnih fudbalera je imao veliki uticaj na igru tima, posebno kapiten Stanković.

"BEZ STARCA NEMA UDARCA": U Zloćudovu je iskustvo presudilo da ceo plen ostane domaćinu!

Foto: FK Zloćudovo

U okviru 26. kola Jablaničke okružne lige ekipa Zloćudova ugostila je sastav BSK-a (Belanovce). Domaći tim je u ovaj meč ušao sa petom mesta na tabeli (45 osvojena boda), dok su gosti bili na deobi osme pozicije sa devet bodova manje.

Republika

U poslednjih par kola oba tima igraju u promenjivoj formi, pa ali beleže solidne rezultate, pa se mogao očekivati kvalitetan duel. Pred oko 50-tak gledalaca na odlično pripremljenom terenu prikazan je dobar fudbal.

Već nakom osam minuta igre jedan od iskusnijih u redovima Zloćudova, Miloš Petrović, postiže gol za vođstvo svog tima od 1:0. Nije se dugo čekalo za novu promenu rezultata, Milan Zdravković duplirao je prednost domaćina.

Pred sam odlazak na odmor, u "najgore vreme" za domaćina, viđen je pogodak gosta, precizan za BSK bio je aleksandar Sejdić, 2:1 nakon prvih 45 minuta igre.

Republika

Foto: FK Zloćudovo

Pobednički tim

Drugo poluvreme gotovo identično kao i prvo, napadi na jednoj i drugoj strani. Domaćin novim golom u 58. minutu preko kapitena Sretena Stankovića vraća prednost od dva gola razlike na svoju stranu, 3:1. Gotovo u sledećem napadu Sejdić pogađa za 3:2.

Tada se meč lomio, trenucima u kojima su gosti bili na gol zaostatka, i gde je utakmica mogla da ode na jednu ili drugu stranu. Uspešniji su bili domaći fudbaleri u završnici napada, igrao se 67. minut kada je mladi Luka Nikolić pogodio za 4:2.

To se na kraju ispostavio i kao konačan rezultat. domaći su do poslednjeg sudijskog zvižduka iskusno priveli meč kraju.

Zloćudovo - BSK (Belanovce) 4:2 (2:1)

Zloćudovo: Veljković, Stanković, Marinković, Radić, Petković (od 86' Ilić), Zdravković, Nastić, L. Nikolić (od 69' A. Nikolić), Stanković, Petrović (od 69' Arsić), Ristić

BSK: Nedeljković, V. Ilić, Pejčić, Simonović, Veljković, Stojković, Dimitrijević (od 79' Aleksić), Mladenović, Sejdić, Janković (od 69' Gopić), M. Ilić

U sledećem kolu tim iz Zloćudova gostuje Čekminu, dok sastav BSK-a dočekuje ekipu Donje Lomnice.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading