FANTASTIČAN DERBI U BAČINCU: Lider je "pao" na najtežem gostovanju u ligi! (VIDEO)

Autor:

Sport

06.05.2024

18:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sada borba za sam vrh tabele dobija potpuno drugačiji izgled.

FANTASTIČAN DERBI U BAČINCU: Lider je "pao" na najtežem gostovanju u ligi! (VIDEO)

Foto: FK Bačinac

U okviru 16. kola Jaseničke opštinske lige ekipa Bačinca ugostila je sastav Budućnosti 1948 (Ratari). Domaći tim je u ovaj meč ušao sa treće pozicije (32 osvojena boda), dok su gosti bili lideri sa četiri boda više.

Republika

Ekipa Bačinca je u dosadašnjem toku sezone na maksimalnom učinku pred svojim navijačima, dok je aktuelni lider znao da "kiksne" na gostovanjima, gde je do sada zabeležio pet trijumfa i dva remija.

Oko 300 navijača prisustvovalo je ovoj utakmici, znaju svi rivali kada dolaze u Bačinac da ih čeka veliki broj domaćih simpatizera koji bodre svoj klub od prvog do poslednjeg minuta. Igralo se jako čvrsto, gosti su pokušavali da nametnu svoj stil igre, ali im to nije polazilo za rukom, domaćin je bio strpljiv i uspeo je da stigne do vođstva.

Igrao se 36. minut kada je Dalibor Živanić savladao golmana Jokića, 1:0 za Bačinac, to je ujedno bio i rezultat prvog dela meča. Za vreme pauze trener gostiju, Dimitrijević izvršio je jednu izmenu, dok su domaći nastavili sa startnih 11.

Ubrzo nakon starta drugog dela novi šok za goste, Dragan Rakić duplira prednost Bačinca, lider je "na konopcima". Sa nove dve izmene u redovima Budućnosti bacaju sve karte na napad, međutim domaćin je znao da se suprotstavi na pravi način i uspevao je da odbije sve nalete.

Kako se bližio kraj utakmice, gosti su izvršili sve dostupne izmene, međutim promene na semaforu nije bilo, u domaćem taboru su u poslednjih desetak minuta izvršene dve promene, rezultat je ostao 2:0 u korist Bačinca.

 

 

Bačinac - Budućnost 1948 (Ratari) 2:0 (1:0)

Bačinac: Marinković, Miljković, Jovičić, Backić, Vranković, Gitarić, Rakić, Jovanović (od 92' Pavlović), Živanić (od 83' Jocić), Đurić, Šarković

Budućnost 1948: A. Jokić, Stevanović, Nesić (od 82' Mašić), N. Jokić, Cokić (od 59' Rumenić), Dimitrijević, Brajović, Nikolić (od 70' Milojević), Bogićević (od 59' Novaković), Mišulić, Čopić (od 46' Tarabanović)

Ovim trijumfom liga je dobila novog lidera, ali je sada borba za sam vrh tabele dodatno "zakomplikovana", prva tri tima nalaze se na samo dva boda razmaka, što nam garantuje jako uzbudljiv finiš prvenstva.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading