SUZE BIVŠIH IGRAČA PARTIZANA OBIŠLE PLANETU! Lesor PLAKAO kao malo dete! I drugog ljubimca grobara SLOMILE emocije!

Autor:

Sport

26.05.2024

22:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Panatinaikos osvojio titulu šampiona Evrope.

SUZE BIVŠIH IGRAČA PARTIZANA OBIŠLE PLANETU! Lesor PLAKAO kao malo dete! I drugog ljubimca grobara SLOMILE emocije!

Foto: printscreen/Instagram

Panatinaikos je iznenadio košarkaški svet osvajanjem Evrolige u košarci, nakon što je demolirao Real Madrid u velikom finalu u Berlinu.

Tim iz Atine je odigrao sjajnu utakmicu, a jedan od ključnih igrača bio je bivši igrač Partizana, Matijas Lesor. Francuski centar je briljirao sa 17 poena i šest skokova, dok je svojim emotivnim reakcijama dodatno začinio veče.

Veliki ljubimac grobara bio je jedan od najzaslužnijih za sjajnu sezonu Panatinaikosa. Njegova uloga u demoliranju Fenerbahčea u polufinalu, pa sada Real Madrida u finalu, bila je ključna. Lesor je pokazao ne samo sportsko umeće, već i emotivnu vezanost za igru. Njegova reakcija na terenu, proslavljanje svakog koša i izazivanje protivničkih igrača, dodatno je začinila fenomenalno veče atinskog velikana.

Foto: printscreen/Instagram

Joanis Papapetru nije krio suze radosnice

Nakon što su sudije označile kraj utakmice, Lesor je pokazao svoju emotivnu stranu. Uzeo je loptu, zagrlio je i počeo da plače. Njegove suze su bile iskrene i pokazale su koliko mu znači ovaj trijumf. Bio je to emotivan slom Francuza, kao i trenutak koji će ostati upamćen u istoriji Panatinaikosa i Evrolige.

Suze nije mogao da sakrije još jedan bivši košarkaš Partizana Joanis Papapetru. Iskusni as je sa dosta emocija doživeo rušenje prvaka Evrope i novi pehar u blistavoj karijeri.

Podsetimo, u meču za treće mesto, Olimpijakos je pobedio Fenerbahče rezultatom 87:84.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading