DUŠAN SILNI NASTAVIO TEROR! Tadić STRELAC i asistent, Fener DEMOLIRAO rivala! (VIDEO)

Autor:

Sport

26.05.2024

20:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kapiten Srbije postigao treći gol za "kanarince".

DUŠAN SILNI NASTAVIO TEROR! Tadić STRELAC i asistent, Fener DEMOLIRAO rivala! (VIDEO)

Foto: www.profimedia.rs

Fudbalski šampionat u Turskoj završava se utakmicama poslednjeg kola. Od ranije je poznato da su igrači Galatasaraja osvojili novu titulu u klupskoj istoriji, dok je gradski rival Fenerbahče završio na drugoj poziciji.

I pored toga, ekipa srpskog kapitena Dušana Tadića, koji je lider i u timu "kanarinaca", maksimalno ozbiljno je ušla u meč protiv poslednjeplasiranog Istanbulspora i na kraju ih deklasirala rezultatom 6:0 (3:0).

Već posle 45 minuta, žuto-plavi su imali ubedljivu rezultatsku prednost, a Dušan Silni je postigao treći pogodak za domaćina.

Tadić je odlično prihvatio centaršut Dursuna u poslednjim sekundama prvog poluvremena i sa "penaltika" silovitim udarcem smestio loptu u mrežu gostujućeg golmana.

I kod četvrtog pogotka u 66. minutu, koji je postigao Osaji Samjuel, srpski vezista je bio asistent, čime je dao nemerljiv doprinos novom trijumfu Fenera.

Nema sumnje da forma kapitena "orlova" može samo da raduje selektora Dragana Stojkovića Piksija, uoči predstojećeg Evropskog prvenstva u Nemačkoj, koje se održava od 14. juna do 14. jula.

Srbija je, podsetimo, u Grupi C, zajedno sa selekcijama Engleske, Slovenije i Danske. Prvi meč Piksijevi izabranici igraju protiv vicešampiona Evrope "Gordog albiona", 16. juna u Gelzerkirhenu.

U Minhenu, četiri dana kasnije, rival je Slovenija, dok u poslednjem kolu 25. juna "orlovi" igraju protiv Danske, takođe na Alijanc areni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading