OLIMPIJAKOS BOLJI OD FENERA: Timu iz Pireja pripalo treće mesto u Berlinu!

Autor:

Sport

26.05.2024

18:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli porazili turskog giganta.

OLIMPIJAKOS BOLJI OD FENERA: Timu iz Pireja pripalo treće mesto u Berlinu!

Foto: www.profimedia.rs

Košarkaši Olimpijakosa i Fenerbahčea odmerili su snage u okviru utakmice za treće mesto na fajnal-foru Evrolige u Berlinu od 17.00 časova. Tim iz Pireja je ostvario pobedu rezultatom 87:84 nad turskim gigantom i došli do utešne treće pozicije najeltinijeg kontinentalnog takmičenja. 

Početak utakmice je bio obećavajući za Olimpijakos, a naročito se istakao srpski reprezentativac Nikola Milutinov, postigavši šest poena u prvoj četvrtini. Grčki klub je uspeo da stvori osetnu prednost sve do poluvremena, ali se Fenerbahče vratio u egal serijom u drugom delu treće deonice. Ipak, Olimpijakos je uspeo da ponovo pobegne zahvaljujući izuzetnom šutu, a Alek Piters je bio naročito istaknut desetak minuta pred kraj utakmice.

Fenerbahče je uspeo da smanji zaostatak i priđe na 87:84 u poslednjem minutu četvrte deonice, ali nije uspeo da izjednači rezultat. Olimpijakos je tako zasluženo osvojio treće mesto, a veliki doprinos su dali upravo Nikola Milutinov sa 10 poena, 8 skokova i jednom asistencijom, kao i krilni centar koji je bio najefikasniji u pobedničkom timu sa 20 poena i 6 skokova.

Finale fajnal-fora Evrolige je na programu od 20 časova, a u borbi za titulu se nalaze branilac trona Real Madrid i Panatinaikos. Očekuje se izuzetno uzbudljiv meč, koji će biti direktno i ekskluzivno prikazan na SK1. Sve oči ljubitelja košarke biće uprte ka ovom duelu, a sigurno je da će biti puno uzbuđenja i neizvesnosti na terenu. Pratite nas za više informacija o finalu fajnal-fora Evrolige.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading