KAPITEN ZAGRMEO ZBOG DEBAKLA! Podraščanin: "Ovo NIJE moja ekipa"!

Autor:

Sport

27.05.2024

00:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbija ubedljivo izgubila od Nemačke.

KAPITEN ZAGRMEO ZBOG DEBAKLA! Podraščanin: "Ovo NIJE moja ekipa"!

Foto: www.profimedia.rs

Pretrpela je odbojkaška reprezentacija Srbije i treći poraz u Ligi nacija, čime je dodatno umanjila šanse za odlazak na Olimpijske igre u Parizu ovog leta.

Posle Japana i Brazila, izabranici Igora Kolakovića morali su da čestitaju i Nemačkoj, koja je slavila maksimalnim rezultatom 3:0.

To je razočaralo kapitena "orlova" Marka Podraščanina, pa vođa srpskog tima nije štedeo kritike na račun celog tima: 

Republika

Foto: Starsport

Selektor Srbije Igor Kolaković

- Pre svega bih čestitao reprezentaciji Nemačke. Iako su se već plasirali na Olimpijske igre, igrali su veoma čvrsto danas. Naravno, želeli smo drugačiji ishod danas, ali oni su igrali bolje. Ne znam zašto, ali su želeli pobedu više od nas. Nama je trijumf bio baš potreban posle teških poraza od Japana i Brazila prethodnih dana, ali i dalje smo u igri. Ostalo nam je još osam utakmica, moramo da se borimo. Prvo igramo protiv Argentine, gde ćemo morati da budemo bolji, da popravimo neke greške. Ovo nije moj tim, ovo nije ekipa koju sam želeo i koja će se plasirati na Olimpijske igre. Moramo da igramo bolje - rekao je Podraščanin.

Sledeći protivnici izabranika Igora Kolakovića biće Holandija, SAD, Argentina i Kanada, a kapiten srpske selekcije se nada da će naš nacionalni tim uspeti da popravi učinak tokom mečeva u Kanadi početkom juna.

- Počastvovan sam jer predstavljam svoju porodicu, prijatelje i državu već 18 ili 19 godina. Bukvalno, pola svog života igram za reprezentaciju. Dajem sve od sebe iz dana u dan, ali danas to nije bilo dovoljno za pobedu. Ostalo je još osam mečeva, za koje se nadam da meni neće biti poslednji, odnosno da ćemo ih dobiti, ali moramo da idemo korak po korak i da razmišljamo samo o sledećem protivniku - podvukao je Marko Podraščanin.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading