LEPI MIĆA OTKRIO STANISLAVU ŠTA JE MAJA RADILA NJEMU IZA LEĐA! Ovo će je razbesneti za sve pare!

Autor:

Zadruga

27.05.2024

02:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ona voli da čuva ono što je njeno, tako da bi trebalo da se smiriš i da sedneš sa njom da ti ispriča šta je sve nervira, pričao je Mića.

LEPI MIĆA OTKRIO STANISLAVU ŠTA JE MAJA RADILA NJEMU IZA LEĐA! Ovo će je razbesneti za sve pare!

Foto: youtube.com/Zadruga Official, youtube.com/pink.rs, ST/Vlada LUKIĆ. Pink/Printscreen

Učesnici Elite Maja Marinković i Lepi Mića, pričali su nasamo nakon što je ona imala svađu sa sada već bivšim dečkom Stanislavom Krofakom, a sada je pokušao da mu objasni zašto Maja ludi po imanju i histeriše. Naime, Mića je Stanislavu objašnjavao da je Maja impulsivna devojka koja ne krije ljubomoru, i da mora na to da se navikne ako bude želeo bilo šta dalje sa njom. 

Foto: TV Pink/printscreen

Lepi Mića

 

- Trebalo je da znaš sa kim ulaziš u odnos. Maja je impulsivna i ljubomorna, naravno da će da ti zameri što pogledaš i na sekundu drugu devojku. Ona voli da čuva ono što je njeno, tako da bi trebalo da se smiriš i da sedneš sa njom da ti ispriča šta je sve nervira. Možete sve da prevaziđete i nastavite u miru dalje. Ne moramo svi da gledamo ovaj haos po ceo dan i na sve strane. Krišom mi je pričala da joj je krivo zbog svega. Ona je besna, ali te voli, to je sigurno - rekao je Mića, ali je Stanislav odbijao čak i da čuje nešto vezano za pomirenje sa starletom.

Foto: TV Pink/printscreen

Maja Marinković i Stanislav Krofak

 

Podsećamo, Maja Marinković i njen sada već bivši dečko Stanislav Krofak napravili su karambol na imanju tokom svađe, pa je moralo da se umeša i obezbeđenje, a sada je Stanislav rekao da pored starlete ne vidi svetlu budućnost. Stanisla je pričao u Eliti da je bolje da se kloni Maje, a ona to još uvek ne zna, tako da će biti veselo ako bude gledala snimak razgovora.

Foto: RTV PINK printscreen

Stanislav Krofak i Lepi Mića

 

Maja će plakati svaki dan - rekao je Mića.

- Šta mi napravi ona ovde pred svima, ja ću njoj duplo. Neću je spominjati, a na njoj je sve ostalo. Video sam da nije normalna. Ja sam se uverio u to. Ne vidim budućnost pored nje. Ne želim nekog pored koga moram da mislim šta pričam i na koji način. Nema tu budućnosti sa njom, moram što pre da presečem - kazao je Stanislav.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
Ljiljana

27.05.2024 18:13

Stanislav je veliko,veliko 💩. Kvaran je kao mućak, pa i gore.