OTKRIVENA PORAŽAVAJUĆA ISTINA O STANISLAVU: Hvalio se avionima i kamionima, a OVO je krio od Maje!

Autor:

Zadruga

26.05.2024

20:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Starletin otac prekinuo tišinu!

OTKRIVENA PORAŽAVAJUĆA ISTINA O STANISLAVU: Hvalio se avionima i kamionima, a OVO je krio od Maje!

Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

Tokom sinoćnjeg izdanja emisije ''Nominacije'', u rijalitiju "Elita" došlo je do žestokog sukoba između Maje Marinković i Stanislava Krofaka, koji je potresao Belu kuću. Nakon ovog događaja, sada se oglasio starletin otac, Radomir Taki Marinković, koji je ovu priliku iskoristio kako bi raskrinkao svog, po svemu sudeći, nesuđenog zeta.

Naime, Majin otac je priznao da ga je svađa koju je njegova mezimica imala sa svojim partnerom uznemirala, te je zbog toga doneo odluku da više ne štedi Krofaka i otkrije o njemu informaciju za koje javnost do sada nije znala.

- Nasilnik polako pokazuje svoje lice. Uvek sam bio rezervisan, ali sada nemam više nameru da ćutim. Pre svega, on je jedan običan prevarant. Jedno priča, drugo radi, a treće misli. Maja je i pre deset dana rekla da on nije onakav kakvim se predstavlja. To je jedan običan vodoinstalater, go*narko! Zapušilo mi se nešto po kući, taman da ga pozovem da mi to sredi... Koji crni biznismen, on je jedan običan kreten! On se kune u dete, pa uradi suprotno. Kontradiktoran je, pokazao je ko je i šta je. Moja ćerka ga je otvorila kao konzervu, pokazao je ko je i šta je - rekao je Marinković, prenosi Pink.rs, te se nadovezao na moguće pomirenje Maje i Stanislava:

Republika

Foto: Republika, printscreen/TV Pink

Majin otac otkrio informacije o Stanislavu

- Kakvo crno pomirenje, oni su dva sveta različita! Do sada sam bio suzdržan, ali više ne želim da ćutim. Uveren sam sada da je on u dogovoru sa Mionom. Ne bi me čudilo da njih dvoje završe ponovo zajedno nakon što se rijaliti završi. On je namenski seo pored Maje, to je jasno kao dan nakon svega. Sigurno je nju pikirao, jer je ona Maja Marinković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (5)

Loading
Srna

26.05.2024 21:39

Da, ona je Maja Marinković i nju niko neće! Kad je upoznaju beže ko djavo od krsta!

Tapi

26.05.2024 21:58

Meni se čini da se nekome začepilo nešta u glavi i to već nekoliko godina. Svi loši, Maja dobra i uvek isto. Oni beže a Maja ih proganja i udara ( Car, Janjuš, Bilal ... ). Stanislav je nasilnik zaro što je držao Maju da ne grebe i udara a ona je sinoć izbegla diskvalifikaciju upravo zahvaljujući njegovoj blokadi. Neka Taki pogleda Uroševo lice i neka nam kaže ko je nasilnik. Dok Taki ovako brani i pravda Maju, nema za nju leka, nema za Maju dečka i ljubavne veze koja bi mogla prerasti u nešto ozbiljnije i dugotrajnije. Mašući i hvaleći se autima i stanovima ispada samo hvalisavac a podcenjivati nečiji zanat i posao koji neko uspešno radi ima svoju firmu i od čega živi mnogo je ružno a pogotovo kad to kaže čovek koji je nekad radio kao nekakav izbacivač, zaštitar (ili kako to već nazivaju ) po lokallima, splavovima, striptiz baru...Ružno je i jadno kad se nečijim radom i profesijom izruguje čovek čija kćerka nezna nabrojati kontinente i gradove u Evropi a ne ume ništa ni da radi. Sramno i jadno je hvalisati se a ne činiti ništa da kćerki nađe "lek" koji bi joj pomogao umesto da joj pruža podrškuv za nasilno ponašanje. Sram vas bilo Taki.

Odgovori 15 3
Mishel

26.05.2024 22:18

Šta se više ovaj GARGAMEL oglašava

neda

27.05.2024 08:34

otkud maja starleta to sto svaka koja nema zanimanje sebe nazove starletom a neznaju da nije lako biti starleta a maja i njen taki su isti a sta ocekivati kad sve rade i nestide se sebe dokle a ponasanje maje on pravda kao da svi losi muskarci prema maji a ona predivna pa skim i sta radi uzas a i taki nista bolji sa drugaricama koje slika i pusta u javnost isto ko i maja don obraz lazu cinkare svi kada su ostavljeni krivi ne nego vuk dlaku menja cud nikada taki i maki losi ljudi po sebe i druge sa teskim kompleksima