UNAKAŽENO LICE MIONE JOVANOVIĆ UPLAŠILO JAVNOST: Svi se pitaju šta joj se desilo, ne diže GLAVU! (FOTO)

Autor:

Zadruga

24.05.2024

10:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Udarila inat dečku Nenadu Aleksiću Ša?!

UNAKAŽENO LICE MIONE JOVANOVIĆ UPLAŠILO JAVNOST: Svi se pitaju šta joj se desilo, ne diže GLAVU! (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Tokom sinoćnjeg izdanja emisije "Gledanje snimaka", došlo je do neviđene tenzije između Nenada Aleksića Ša i Stanislava Krofaka. Naime, kontroverzni reper je izneo tvrdnju da izgleda mlađe i lepše od većine takmičara, što je izazvalo burnu reakciju kod njegove partnerke Mione Jovanović. Međutim, mlada pevačica je donela odluku da odgovori na njegove reči na svoj način, želeći da pokaže svoju lepotu i mladolikost.

Ipak, kako bi uspela u tome, Jovanovićeva je svojim potezom najpre uplašila gledaoce kraj malih ekrana, a zatim i nasmejala. Naime, kako je Aleksić istakao da izgleda kao "dečkić", Miona je odlučila da pokaže svoju odlučnost i samouverenost. Pre spavanja, aktuelna učesnica "Elite" je stavila masku na lice tamne boje, pokazujući da je spremna da učini sve kako bi zadržala svoju lepotu i privlačnost. Međutim, koriscnici društvenih mreža se se odmah zaprepastili kada su je ugledali.

"Šta radi ova žena od sebe, kakva je ovo maska", "Unakazaila se pored Ša, poružnela i propala", "Ode i ova u ludaru nakon Šabana", "Pružite ovoj devojci pomoć, nije joj dobro, vidi se u očima", "Ova ne diže glavu, blam je od reperčića", samo su neki od komentara zaprepašćenih korisnika.

Podsećanja radi, učesnica Elite Miona Jovanović nikada nije krila koliko je vezana za svoju porodicu, a sada se oglasila njena majka preko društvenih mreža. Naime, ona je naslednici preko Instagrama poručila da ne treba da traži sreću tamo gde je niko našao nije, pa je jasno šta konkretno misli o reperu Nenad Aleksiću Ša. 

- Kćeri, ne traži sreću tamo gde je niko našao nije, naviše poštuj, ceni i voli svoje najmilije. Nauči da ljubav svaki zagrljaj nije, i da osmeh na licu mnoge laži krije. Ko te voli daje ti slobodu i ne ponaša se prema tebi kao prema robu. Svaki tvoj uzdah me mnogo boli, i znaj da te majka beskrajno voli - napisala je ona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading