MILJANA DOBILA NAPAD UŽIVO U PROGRAMU: Jurila Zolu i polivala HEMIKALIJAMA, voditeljka SKOČILA da reaguje! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

24.05.2024

08:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neviđeni haos na imanju u Šimanovicima!

Tokom prethodne večeri u rijaliti šou-programu "Zadruga" došlo je do dramatičnog okršaja između Miljane Kulić i Lazara Čolića Zole na imanju u Šimanvocima. Bivši partneri su kratko uživali u idiličnom odnosu nakon Čolićevog ponovnog ulaska, te su se sukobili javno pred kamerama, i to za vreme emisije "Gledanje snimaka", zbog čega je i voditeljka Ivana Šopić odmah reagovala.

Republika

Foto: printscreen/instagram

Miljana Kulić Elita Zadruga 7

Naime, Nakon što je Miljana bacila Zolinih stvari u jezero, Zola je uzvratio istom merom, što se Kulićevoj, naravno, nije svidelo. Kako je kamera uspela da uhvati, ona je u naletu besa krenula da juri svog bivšeg dečka oko bazena, međutim, ono što je sve zabezeknulo jeste činjenica da je kontroverzna Nišlijka u rukama nosi sredstvo za čišćenje, te je neprestano pokušavala da polije Čolića opasnom hemikalijom.

Miljana je ubrzo nakon toga sva zadihana uletela u Belu kuću, gde je emisija bila u toku, te zavrištala na voditeljku kako bi se obratila produkciju, a Šopićeva je uspela da odreaguje krajnje profesionalno, pokušavaši da umiri situaciju i prizove Kulićevu svesti.

- Ljudi, reagujete! Maltretira me fizički, može sve da mi radi, da me poliva, da mi baca stvari, ali ne može da me gađa i čupa. To je fizički kontakt, poliva me "cifom" - lagala je Nišlijka, jer se na snimku jasno vidi da je sve što je navela radila ona.

Republika

Foto: printscreen/instagram

Miljana Kulić dobila napad histerije

- Ovde niko nikoga ne može da čupa i udara, fiziki kontakt je zabranjen - povikala je voditeljka "Elite", a Miljana je nastavila po svome i besno zalupila vratima Bele kuće.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Majčina lutkica

24.05.2024 10:40

Poučno i preporučivo ponsšanje mlade žene , majke. Tolerancija za nasilje 0 a mi gledamo mnoštvo šamara, čupanja kose, udaranja u potiljak, bacanja na pod, polivanja prljavom vodom i deterdžentima, pljuvanja, bacanja hrane, uvreda na nacionalnoj osnovi, cepanja i uništavanja odeće i obuće, krađa lične imovine, uvreda i prostačkih reči, razbijanja imovine tv kuće koja je obećala nešta sasvim drugo ove sezone ... i, ima toga još mnogo. Mnoge od navedenih prekršaja uradila je Miljana mnogo puta i kad bi joj sabrali sve kazne ona bi još i dugovala dosta novca. Diskvalifikacija za nju ne postoji a i izgubila je kao pojam "diskvalifikacija" težinu. 99% diskvalifikovanih zadrugara a sada elitara nikada neće ni videti toliki novac i neće moći da plate. Uz Miljanu, mnogi elitari su prekršili neka od pravila "Elite" koja jesu za diskvslifikaciju a oni su još uvek učessnici rijslitija i ponavljaju iste prekršaje. Dakle, tolerancija "0" je neopravdano i nerealizovano stanje i obećanje koje stoji samo na papiru i primenjeno je samo z nekoliko elitara . Zbog učestalih nasilnih situacija ( prostačkog izražavanja, prljavštine i pretnji,) ovaj sadržaj i ovakav program rijalitija je na granici gledljivosti.

Odgovori 16 4