OBEZBEĐENJE ELITE MUNJEVITO ULETELO U BELU KUĆU: Hitna reakcija Velikog šefa, učesnik napravio HAOS!

Autor:

Zadruga

24.05.2024

13:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Cika i dreka od ranog jutra!

OBEZBEĐENJE ELITE MUNJEVITO ULETELO U BELU KUĆU: Hitna reakcija Velikog šefa, učesnik napravio HAOS!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Danas je došlo do žestokog sukoba među učesnicima, a glavni akteri su bili Uroš Stanić i Uroš Rajačić. Sukobi su počeli od ranog jutra i izgleda da su obojica odlučila da otvore današnju "sezonu" na vrlo dramatičan način.

Naime, kako se može zaključiti, sukob je eskalirao jer je mladi  tiktoker slučajno zakačio Rajačića u prolazu, što je njega, po svemu sudeći, toliko izbacilo iz takta, da je krenuo da psuje i reži na svog cimera. Zbog ove žustre svađe reagovali su i pripadnici obezbeđenja, kako ne bi došlo do fizičkog kontakta, što je strogo kršenje pravila Velikog šefa.

- Da ti j*bem ja mamu mrtvu, j*bem ti mamu u usta... K*rvetina! Dok je kačim na porno sajt, izlomim ti zube ja. Šta je bilo, bre, marš, mamu ti j*ebem! Svaki put kad me zakačiš, otkinuću ti rame - urlao je Rajačić u pušionici.

- Je l' si svestan šta govoriš? Što spominješ moju mamu? Ti si jedan bolesnik, koji se zakačio za mene. Samo mi još jednom mamu pomeni. Monstrume jedan ljigavi. Na mene se istresati nećeš. Ti si jedan nasilnik - istakao je Stanić.

- Monstrum ti keva, marš, bre, u p*čku materinu, degeneriku! Kad god prođe, zakači me ramenom - brecao se Uroš.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Elita 7 Zadruga svadja Uroš Stanić i Uroš Rajačić

Podsećanja radi, iako je uspeo da smuva samo jednu cimerku, Uroš Rajačić, aktuelni učesnik rijalitija "Elita", na sve načine se trudi da bude predstavljen u javnosti kao fatalan zavodn nedavno je odlučio da se pohvali svojim cimerima, Marku Janjuševiću Janjušu i Lazaru Čoliću Zoli, da je postao pravi miljenik žena na društvenim mrežama.

Naime, Uroš je svojim cimerima otkrio da je postao prava zvezda na društvenim mrežama, privlačeći pažnju velikog broja žena.

Imam hiljadu prailaca, od toga mi trideset žena reaguje na sliku. Dobijam mimimum po petnaest komentara kad okačim neku sliku. Ne znam šta ću kad se to desi. Ma... Bilo je tu svega! Probleme sam sa ribama imao. Stalno me jure - priznao je Uroš.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Sasa

26.05.2024 09:43

Budaletina iskompleksirana. Jedino na malo Urosa moze tako, iskompleksirani jadnik.