STANISLAV KROFAK BIO U VEZI SA OVOM STARLETOM! MAJA ĆE POBESNETI KAD SAZNA, ovo je pokušao da sakrije od svih!

Autor:

Zadruga

25.05.2024

23:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bili smo u vezi pre četiri godine, bili smo kratko. Spavali smo jedno kod drugog, on je jako dobar momak, trenirala sam u njegovoj teretani, objasnila je Nataša.

STANISLAV KROFAK BIO U VEZI SA OVOM STARLETOM! MAJA ĆE POBESNETI KAD SAZNA, ovo je pokušao da sakrije od svih!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Učesnik Elite i sadašnji dečko Maje Marinković, Stanislav Krofak, navodno je bio u vezi sa starletom Natašom Moskvom! 

Naime, nekadašnja rijaliti učesnica i starleta Nataša Moskva, otkrila je sa je bila intimna sa MMA borcem, te je  priznala da su bili u vezi pre četiri godine, kao i da je Stanislav previše ljubomoran, a otkrila je i da ju je varao.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja Marinković

 

Bili smo u vezi pre četiri godine, bili smo kratko. Spavali smo jedno kod drugog, on je jako dobar momak, trenirala sam u njegovoj teretani.

Republika

Foto: instagram.com/natasha.moskwa

Nataša Moskva

 

Ostali smo u okej odnosima, a razlog raskida je njegova ljubomora. Sakrivao se po kafićima i špijunirao me kad izlazim iz zgrade, ko mi dolazi. Zapravo je bio on taj koji je varao. Znam za dve osobe sa kojima me prevario - priznala je Nataša za Pink.rs, te je otkrila i kako je saznala:

Foto: Printskrin/RTV PINK

Maja Marinković i Stanislav Krofak

 

- Imam i ja svoje doušnike, jedan dečko koji je jako bio blizak sa njim mi je javio. Javio mi je tačno i gde i kada i ja sam tamo došla. Kod njega u stanu je bio haos, ostale su joj gaćiće i minđuše. Ona je glavno zaboravila i pobegla kad me videla. On je osoba koja voli se*s, ne može da stane sa tim, ali mi je žao ako bude imao problem sa svojim detetom. Moram da kažem da je Miona pitala njega za kačket čiji je, a to je moj kačket ostao kod njega. Svašta ima tu, ali ne bih previše da produbljujem već ozbiljnu priču. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
dušanka

26.05.2024 05:35

ON JE TADA BIO SLOBODAN MUŠKARAC I IMAO JE PRAVO DA BUDE S KIM HOĆE...TAKI JE SUBJEKTIVAN...ŠTO JE NORMAQLNO I OPRAVDANO...ALI STANISLAV JE J...E...D...I...N...I...KOJI JE S NJEGOVOM ĆERKOM BEZ OBZIRA NA SVE...A SVI ZNAMO DA NIJE NORMALNA...BOGOUGODNA...IMA PUTERA NA GLAVI ZA TRI ŽIVOTA...ALI NIKAD NEĆE BITI POBEDNICA...