STANISLAV SLOMIO LEDENU KRALJICU! Maja neprepoznatljiva, završila u SUZAMA zbog Krofaka, takmičari Elite ŠOKIRANI (GALERIJA)

Autor:

Zadruga

24.05.2024

09:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marinkovićeva nije mogla da sakrije tugu uživo u programu!

STANISLAV SLOMIO LEDENU KRALJICU! Maja neprepoznatljiva, završila u SUZAMA zbog Krofaka, takmičari Elite ŠOKIRANI (GALERIJA)

Foto: Printskrin/RTV PINK

Maja i Stanislav

Sinoć se u "Eliti" održala još jedno izdanje emisije "Gledanje snimaka", a takmičari su dobili priliku da vide suze Maje Marinković. Ona se nedavno slomila u pušionici i priznala cimerkama da ne može da raskine sa Stanislavom Krofakom Panterom.

Voditeljka Ivana Šopić joj je nakon odgledanog snimka dala reč.

- Majo, što si plakala? - upitala je Ivana Marinkovićevu.

- To jutro sam ja prenaglila sa reakcijom, ali ne znam šta bih rekla. Uopšte nisam u elementu. Posvađali smo se, on se naljutio i ja sam zato plakala - rekla je Maja.

- Nismo videli Maju da plače dugo - rekla je Ivana, a potom je ustao i Stanislav.

- Ja sam rekao da ne volim da se svađam, ako krenem sa tim meni je to gotovo, da mi neko drobi ja to ne volim, ona namerno diže ton, ima neke prebačaje. Meni nekad dođe da razmišljam o poslu šta se dešava, ona mi kaže da sam hladan a ja samo razmišljam o svemu što se dešava i onda krenu svađe. Sa njene strane nema priče niti kompromisa. Sad ona mene ispituje šta se dešava kad mene muče neke stvari - rekao je Stanislav, a Lepi Mića je dao svoj sud o njihovom odnosu:

- Maja je za ne prepoznati, nije uopšte ona koja ulazi u fajt sa nekim, kao da se Maja boji raskida veze i boji se da ne doživi svoj poraz, sve mi deluje na silu, uvek neke sumnje tako da je meni sve jasno. Njemu Maja da kaže da moramo da idemo na večeru on bi rekao idem na trening i doviđenja prijatno. Ona je to prihvatila i onda je nezadovoljna tim odnosom i stavovima, tako da je meni sve jasno, plače zato što u vezi nije srećna i on je osoba koja ne pokazuje oduševljenost tim odnosom - rekao je Mića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading