STANISLAV LAŽE, NA ĆERKU NE MISLI: Ceo region gledao NAJBRUTALNIJU AKCIJU sa Majom - on tvrdi da se NIŠTA NIJE DESILO! ŠOK! (FOTO)

Autor:

Zadruga

25.05.2024

11:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Krofak šokirao publiku rijalitija "Elita"!

STANISLAV LAŽE, NA ĆERKU NE MISLI: Ceo region gledao NAJBRUTALNIJU AKCIJU sa Majom - on tvrdi da se NIŠTA NIJE DESILO! ŠOK! (FOTO)

Foto: Printskrin/RTV PINK

Juče je isplivao snimak brutalne vrele akcije Maje Marinković i Stanislava Krofaka Pantere, koji je šokirao region, posebno zbog toga što je on obećao svojoj ćerki da više neće imati odnose sa devojkom pred kamerama. Stanislav je sinoć u emisiji "Pitanja novinara" odgovarao na razna pitanja, a potom je slagao sve kad je rekao da nije imao odnose sa Majom.

- Stanislave, kako komentarišeš to što te Miona brani i smatra da nikada nisi rekao da ona legne kao krava? - upitao je novinar.

- Maja je jako kvarna, ja njoj šta god da kažem, to ne ostane među nsms nego uvek to iznese. Kažem joj da mi smetaju neke stvari koje priča, ona namerno ide i potencira to. Ja ne znam kako sam to rekao, ali to nije moja reč. Od kada sam dobio pismo bio sam malo opterećen i ona me stalno ispituje neke stvari. Tu su se samo nadovezivale stvari, više ne pričam okolo uopšte. Ja odem sa Mićom i pričam, i meni se zbog jedne rečenice uhvati i dave me svi - rekao je Stanislav.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Stanislav udario na Maju

- Stanislave, na koga se ti ljutiš kada to izgovoriš? - upitao je novinar.

- Vi menjate priču. Ja kažem ne volim Mionu, vi se hvatate za to - rekao je Stanislav.

- Zbog čega ti je Maja rekla da možeš da budeš po*no glumac - upitao je novinar.

- Pa otkud znam, verovatno sam bio dobar u tome što smo radili, ali ja sam dao svoju reč i stojim iza toga - rekao je Stanislav.

- Ša tvrdi da i dalje voliš Mionu? - upitao je Darko.

- Ma ja ne znam više, mene ta priča ne zanima. On je pola miliona puta spomenuo moje ime, šta ja da objašnjavam njemu neke stvari. Šta mene briga šta će ljudi reći za mene - rekao je Stanislav.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Stanislav tvrdi da nije imao odnose sa Majom

- Stanislave, očito je da ti i Maja nrmate poverenja, da li ćeš ti uložiti trud i napor da ispravite stvari? - upitao je Darko.

- Pa ja sam njoj rekao već 15 puta da meni neke stvari smetaju. Rekao sam da ne želim scene, ona se drala tu i probudila ljude, ne mogu podneti da neko povisi ton - rekao je Stanislav.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Snimak

25.05.2024 12:48

Tačno je da voditelji, novinari i elitari često izvrću priču, nešto namerno tumače pogrešno iako znaju šta je istina, unese neko lažnu informaciju, a kad im se elitar suprostavi i kaže da je na isto pitanje odgoborio već mnogo puta onda se novinari i voditelji čak i uvrede i budu drski (noćas Darko, pre neku noć Milan kad je slagao šta je Suki izjabio za Aneli ). To nije profesionalno i ne smeju tako raditi. U Eliti ipak nisu svi ovce i nisu prodali sebe za nekoliko hiljada €, neki od njih imaju i stav, karakter a njihovo oružje je istina. Pokušaj da se sa snimcima koji datiraju od pre obećanja kćerki pokušaj je da se dobije ponovo reakcija maloletne kćerke u čemu nadam se neće niko uspeti jer nakon neunošenja njene čestitke Maji u kojoj stoji i poruka za oca mislim da je ona shvatila ovu "igranku " u kojoj su njemu prenete nekee laži i izvrću njegove reči dugogodišnji igrači i manipulatori rijalitija. Prema Miljani se nesme biti drzak (neki su pokušali pa se brzo primirili i postali izuzetnon ljubazni sa njom nakon obostranih uvreda (Đedović i Milošević ) a mi se pitamo kako i zašto. Znamo mi dobro zsšto pa zato pričamo i pišemo o karakteru, stavu, dostojanstvu, prodaji , poštovanju....,učesnika Elite.

Cilka

25.05.2024 13:54

Laze Stane i trepne Kad budem video snimak Stvarno je ubedjen da nema snimka Jako lukava i osiona osoba Ja tako HOCU i kraj Samoziv pa ko pristane.....