ŠA OCRNIO MIONU UŽIVO U PROGRAMU: Ne može da PREBOLI to što je ODBRANILA Stanislava! DRAMA!

Autor:

Zadruga

25.05.2024

10:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reper i dalje ljut na devojku, ne oprašta to što se udružila sa bivšim!

ŠA OCRNIO MIONU UŽIVO U PROGRAMU: Ne može da PREBOLI to što je ODBRANILA Stanislava! DRAMA!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Nenad Aleksić Ša

Nenad Aleksić Ša, kontroverzni reper i učesnik rijalitija "Elita", nedavno se posvađao sa svojom devojkom, pevačicom Mionom Jovanović, zbog toga što je izjavila da veruje svom bivšem partneru Stanislavu Krofaku Panteri kad je izjavio da je nije uporedio sa kravom. Ša je zasmetalo to što Miona brani bivšeg partnera, o čemu je otvorio dušu u emisiji "Pitanja novinara".

- Ša, video sam da ti mnogo smeta to što Miona i dalje ima potrebu da brani Stanislava, a sa tobom je u vezi? - upitao je novinar.

- Ne znam što to radi, brani nekoga, a ima dečka pored sebe. Ja kapiram i može da mi pije vodu da Maji ne veruje, ali kako veruje njemu? Kao on to nikad ne bi rekao. Mnoge stvari si mislila o njemu, pa su se ispostavile drugačije. Sad kaže da mu veruje, meni to nije jasno - rekao je Ša.

- Koliko ti smeta to što nikako tebe da odbrani? - upitao je novinar.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Ša osuo paljub po Mioni

- Ja imam psihu kakvu imam, imam uspone i padove. U poslednje vreme staje uz mene, brani me, stvarno ne mogu da grešim dušu. Odbrani me, to je onako nešto što smo pričali. Pa i da sam najgori, za nju sam najbolji - rekao je Ša.

- Bude čudno gledaocima što dok njega brani, tebi priče da je ne zanimaš, govori ti da se skloniš - rekao je Darko.

- Ja sam joj skrenuo pažnju milion puta, ne želim da to bude razlog da odem iz odnosa. Ona misli da ja to tek tako pričam, ali nisam navikao na uvrede. Bivšeg partnera koji je tu ne treba spominjati, ti si sad sa mnom tu u odnosu. On je zbog mene došao, nek bude tako. Remeti me to i te priče, ali nek suzbije to i prekine priču - rekao je Ša.

- Zašto je njima toliko stalo da dodatno ne povrede jedno drugo? - upitao je novinar.

- Ja to tako vidim i ne može Bog da dođe da mi kaže. Vidim da gleda Mionu, vidim u njemu to što vidim. I te kako ima emocije prema Mioni, i te kako mu je Maja bila trofej, kao i što je hteo da izludi Mionu time. Stigla je ta čestitka, gde su nahvalili Mionu. On je momak koji je na prvom mestu sam sebi. On nije dovoljno voleo Mionu, ali je ona ko je za kuću, neko ko može da rodi dete. On je Mionu tako gledao, ne kroz ljubav. On sada nesvesno ispada iz šina, on se dugo držao dobro, ali je to prošlo - rekao je Ša.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Reper razočaran u devojku

- Da li te nervira to što Miona optužuje tebe za novonastale probleme u vezi? - upitao je novinar.

- To nema veze sa mnom, neka ustanu i kažu kako stoje stvari. To je samo spinovanje, nema veze sa mnom. Daj da izađemo kao ljudi i živimo lepo - rekao je Ša.

- Đedović je rekao da Miona leži pored jednog dečko, brani drugog dečka, a napada njegovu devojku - rekao je novinar.

- Meni je to jezivo, ležimo zajedno, ustajemo zajedno, ne znam ono. Nek ih pusti više, nek seče priču, a ne da ga brani - rekao je Ša.

- Zašto se u svakoj raspravi pozivaš na Marka i govoriš da on treba da joj objasni koliko ti njoj značiš? - upitao je novinar.

- Ona je u mnogim trenutcima pošteđena i mnogo sam stao uz nju - rekao je Ša.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Kuku

25.05.2024 15:10

Ovi su ludi ! Uspeh je osvojiti Ša!!! 😂😂🤣🤣🤦‍♀️