CRNA MAGIJA, TUŽBE I FETIŠI! Skandalčina u Eliti - sve se treslo od OKRŠAJA Matore i Anđela!

Autor:

Zadruga

25.05.2024

08:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša partnerka i sadašnji dečko Anite Stanojlović ne prestaju sa sukobima!

CRNA MAGIJA, TUŽBE I FETIŠI! Skandalčina u Eliti - sve se treslo od OKRŠAJA Matore i Anđela!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Matora i Anđelo

Sinoć je tokom emisije "Pitanja novinara", i to na samom početku, došlo do žestokog sukoba između Jovane Tomić Matore i Anđela Rankovića, koji već neko vreme ratuju zbog njegovog odnosa sa Anitom Stanojlović, ali i zbog situacija iz prošlosti. Matora je ponovo udarila na Rankovića, otkrila njegove fetiše, a progovorila je i porodici svoje još uvek zvanične supruge.

- Ništa ne može da se sakrije, ja ću pokazati sve koliko sam šta platila, sad će ispasti da sam ja zavrnula Anitinu mamu za pare, a ni dinara nije imala, sve moje pare je spi*kala na šminku i garderobu. Ona ima kredit za silikone i ostale stvari tako da smo morali i to da vraćamo. Ja kao lopov, a ona trošila moje pare. Još je Marko molio da joj se uplate pare - rekla je Matora.

- Kakve informacije imaš o Anđelu? - pitao je novinar.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Matora zapenila zbog Anđela

- Ja da sam napolju neki čovek koji gleda ovo, rekla bih: "Jao, ko je ovaj presveti efendija", ali dobro je da ga poznajem. Ovde je počeo sve najgore po meni, proziva me što pijem terapiju, te njegove priče i prozivke su mi smešne, što se tiče kompleksa isto mi je smešno, on je toliko iskompleksiran na mene i Bojanu, ne može on da se meri sa lezbijkama i takmiči sa njima. Ako lezbijke imaju kompleks od tebe, onda pustiš da mi pokažemo našu zlobu i sujetu, on voli biseksualke, obožava to, vidiš da je bio i sa Sanjom i Anitom, ne može to ništa da se sakrije, nijedna centrifuga ne može da opere to što je ona uradila. Možda sam i ja bila pod nekom magijom pošto je i nju majka vodila da vidi da li ima neku crnu magiju - rekla je Matora.

- Ajde, smradu mali, sedi dole, nisi kompetentna da pričaš o meni, sve su ovo frustracije - rekao je Anđelo.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Anđelo uzvratio Matoroj

- Zbog čega si rekla da Anđelo sam sebi kopa raku? - pitao je novinar.

- Videće kad mu napolju bude nina nana. Gledaoci ga znaju kao dečka slabog karaktera, sa kapuljačicom, Ahnelito trankelito. On po svemu želi da bude ja, priča o stanovima, kućama i radu po lokalima. Totalno se osušio, nema više ni dupeta, ni bicepsa - rekla je Matora.

- Ona mučena ne zna ni šta priča, ni da li živim u kući ili stanu - dodao je Anđelo.

- Sve si dobila tu, sav novac, koga si ti prodala. Kako ne prodaješ osobu, a onda se tužiš sa njom, kako možeš prijatelja da tužiš? - nastavio je Ranković. 

Za razliku od tebe, ja nisam imala ugovor kao ti i ja se nisam sa njim družila, ti si se vukao po sudovima, ja nisam. Ja i dan danas ulazim raširenih ruku u tu kafanu, jer ja sam kim sam odrasla i družila se, družim se i dalje. Lik molio da uđe u rijaliti, pa polomio ruku, što čačkaš mečku? Što ne pričaš sa dečkom koji te je ovde ubacio? Nikad neće biti med, ti si jedan klošar obični. Ceo grad zna sa kim se družim i kod mene je sve transparentno - rekla je Matora.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Sukob Matore i Anđela

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading