OVO ČEKA CELA NACIJA! Selektor Pešić OBJAVIO kada SAOPŠTAVA spisak za OI!

Autor:

Sport

26.05.2024

19:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo svi sa velikim nesrpljenjem iščekuju.

OVO ČEKA CELA NACIJA! Selektor Pešić OBJAVIO kada SAOPŠTAVA spisak za OI!

Foto: Starsport

Selektor reprezentacije Srbije, Svetislav Pešić, otkrio je da je u redovnom kontaktu sa svim reprezentativcima i da će spisak kandidata za Olimpijske igre biti objavljen na kraju klupske sezone. On naglašava da je važno da svi momci ostanu zdravi fizički i mentalno, te da će pripreme reprezentacije biti pažljivo isplanirane.

- Svi momci su u kontaktu sa mnom i direktorom Tarlaćem, serviramo im onoliko koliko je potrebno da ih ne opteretimo. Evo, na turniru Evrolige smo imali tri predstavnika - Gudurića, Petruševa i Milutinova. Sada su završili, ali se vraćaju obavezama u domaćem prvenstvu. Juče sam bio na vezi sa Dobrićem, oni igraju polufinale u Seriji A. Zvezda i Partizan imaju obaveza u KLS-u... Spisak postoji, ništa ne krijemo, ali ne želimo da ga objavimo dok ne bude sve gotovo. Nadamo se da će svi momci biti zdravi fizički i mentalno. Biće malo vremena za odmor, nema mnogo filozofije, sve će biti isto kao i prošle godine - istakao je Pešić i dodao:

- Do kraja smo definisali plan priprema, igrače koji će ranije završiti sezonu čekamo 17. juna u Beogradu gde ćemo raditi individualno sa njima, na programu će biti testiranja, lekarski pregledi i sve što ide uz to. Početak okupljanja zakazan je za 24. ili 25. u Staroj Pazovi, tamo ćemo boraviti do 11. kada nas očekuje prijateljska utakmica protiv Francuske u Lionu na oproštaju Tonija Parkera. Iz Francuske letimo u  Abu Dabi na turnir gde će nam rivali biti Australija i Amerika nakon čega se vraćamo u Beograd - naveo je selektor Orlova.

Srbija će pre odlaska u Francusku imati dva meča protiv Turske i Holandije.

- Pre odlaska u Lion imaćemo dva nezvanična meča protiv Turske i Holandije, ali za nas veoma značajne utakmice. Biće zatvorene za javnost i navijače, a nakon dolaska iz Abu Dabija čeka nas duel protiv Japana u Beogradu. Tražimo još jednog rivala, ali je teško pronaći odgovarajuće rešenje pošto je većina reprezentacija u tom periodu na kvalifikacionim turnirima - jasan je Svetislav Pešić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading