"ORLIĆI" PALI POSLE PREOKRETA! Srbija poražena, ali IDE u ČETVRTFINALE EP!

Autor:

Sport

26.05.2024

21:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neuspeh srpskih kadeta na Šampionatu Evrope.

"ORLIĆI" PALI POSLE PREOKRETA! Srbija poražena, ali IDE u ČETVRTFINALE EP!

Foto: fss.rs

Kadetska fudbalska reprezentacija Srbije doživela je poraz od Češke u trećem kolu Evropskog prvenstva rezultatom 4:3. I pored poraza, "Orlići" su uspeli da završe grupnu fazu na drugom mestu, što im garantuje mesto u četvrtfinalu gde će se susresti sa selekcijom Austrije.

Igralo se spuštenih gardova na obe strane, pošto su oba tima već obezbedila prolaz u četvrtfinale, samo je bilo pitanje ko će završiti kao pobednik grupe. Ali i ta nagrada je bila vrlo primamljiva za oba tima, jer su se ređale šansa za šansom ispred obojica golmana od prvog do poslednjeg minuta.

Utakmica je bila izuzetno uzbudljiva, a Srbija je čak tri puta vodila. Prvi gol postigao je Kostov već u 7. minutu, nakon čega je Kostić udvostručio vođstvo u 21. minutu. Češka je uspela da se vrati u igru golom Kolarika u 8. minutu, da bi izjednačenje postigla Belžik iz penala u 64. minutu.

Republika

Foto: fss.rs

 

Kad se činilo da će meč završiti nerešenim rezultatom, Cvetković je doneo novu prednost Srbiji golom u 72. minutu. Međutim, Češka nije odustajala i uspela je da postigne još dva gola, od kojih je pobedonosni bio delo Koliseka u trećem minutu nadoknade.

Iako je poraz od Češke razočarao tim, fokus "Orlića" sada je na narednom izazovu - četvrtfinalnom duelu protiv Austrije. Tamo će izabranici Jovana Damjanovića imati priliku da pokažu svoju snagu i odlučnost u narednom meču, odnosno, da se plasiraju u dalju fazu takmičenja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading