EVROLIGA NIJE IMALA DILEMU! Evo ko je odneo TITULU MVP finala u Berlinu!

Autor:

Sport

26.05.2024

23:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iskusni plejmejker proglašen za najboljeg pojedinca protiv madridskog Reala.

EVROLIGA NIJE IMALA DILEMU! Evo ko je odneo TITULU MVP finala u Berlinu!

Foto: www.profimedia.rs

Košarkaši Panatinaikosa su novi prvaci Evrope, zahvaljujući fantastičnom finalnom meču u Berlinu, gde su pobedili bivšeg šampiona, Real Madrid.

Najzaslužniji za veliku pobedu bio je Kostas Slukas, koji je proglašen za najkorisnijeg (MVP) igrača završnog turnira Evrolige.

U finalu je Slukas odigrao fantastičan meč, postigavši 24 poena bez promašaja iz igre. Ovo je bila njegova peta titula Evrolige u karijeri, nakon tri trofeja u najelitnijem klupskom takmičenju sa Olimpijakosom i jednom sa Fenerbahčeom. Interesantno je da je u polufinalu protiv tima iz Istanbula postigao samo četiri poena, što dodatno naglašava njegovu izuzetnu igru u finalu.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Kostas Slukas i Ergin Ataman s pobedničkim trofejom

Pored svoje sjajne igre, Slukas je postao drugi igrač koji je sa tri različita tima osvojio Evroligu, uz Šarunasa Jasikevičijusa. On je postigao ovaj podvig sa Olimpijakosom, Fenerbahčeom i sada sa Panatinaikosom. Ovo je izuzetno retka pojava i dodatno ističe Slukasovu izuzetnu karijeru u evropskoj košarci.

Panatinaikosovi navijači su sigurno oduševljeni Slukasovim doprinosom timu i ponosni na još jedan trofej u vitrinama njihovog kluba. Ovaj trijumf će sigurno biti dugo slavljen u atinskim košarkaškim krugovima, a Kostas Slukas će biti upamćen kao junak ovog istorijskog trijumfa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading