OVO NISMO NAVIKLI OD NJEGA! Ataman ZAPLAKAO i preminuloj OSOBI posvetio TROFEJ!

Autor:

Sport

26.05.2024

22:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Panatinaikos osvojio titulu u Berlinu.

OVO NISMO NAVIKLI OD NJEGA! Ataman ZAPLAKAO i preminuloj OSOBI posvetio TROFEJ!

Foto: www.profimedia.rs

Trener Panatinaikosa, Ergin Ataman, doživeo je emotivni trenutak nakon što je njegov tim osvojio titulu Evrolige u finalu protiv Reala u Berlinu.

Panatinaikos je slavio rezultatom 95:80, a ovaj trijumf posvetio je svom nedavno preminulom ocu, koji je napustio ovaj svet pre mesec dana. Ataman je istakao da je ovo bila veoma emotivna pobeda za njega i da je srećan što je mogao da posveti trofej svom ocu.

Ovo je bila treća titula za turskog trenera Ergina Atamana, koji je prethodno bio šampion sa ekipom Efesa. Sa ovom pobedom, Ataman je potvrdio svoje mesto među najuspešnijim trenerima u Evroligi i ostavio dubok trag u istoriji ovog takmičenja.

Foto: www.profimedia.rs

 

Nakon završetka meča, Ataman nije mogao da zadrži suze i briznuo je u plač, pokazujući koliko mu je značila ova pobeda i koliko je emotivno težak bio period koji je prethodio ovom trijumfu. Njegova iskrena reakcija dirnula je mnoge ljude širom sveta i pokazala koliko je sport ponekad više od igre.

Trener Ataman je istakao da je ova pobeda bila posebno važna za njega jer je želeo da posveti trofej svom ocu, čiji je nedostatak osećao tokom cele sezone. Njegova posveta pokazuje duboku emotivnu povezanost sa sportom i koliko su lične tragedije mogle da utiču na njegovu motivaciju i posvećenost timu.


Ovaj trijumf Panatinaikosa ostavio je dubok emotivni i sportski trag, a trener Ataman će zauvek pamtiti ovaj dan kao dan kada je svojoj ekipi doneo veliku radost i ponos, posvećujući im trijumf u čast svog oca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading