OGLASIO SE NANELI NAKON VELIKOG USPEHA ZELENIH: Poslao jasnu poruku starim prijateljima!

Autor:

Sport

26.05.2024

22:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

PAO je prvak Evrope.

OGLASIO SE NANELI NAKON VELIKOG USPEHA ZELENIH: Poslao jasnu poruku starim prijateljima!

Foto: Starsport

Uzbudljivo finale Evrolige za sezonu 2023/24 donelo je veliko iznenađenje kada je Panatinaikos trijumfovao nad Real Madridom rezultatom 95:80. Ova pobeda nije samo značajna za tim iz Atine, već je izazvala posebno oduševljenje među navijačima Partizana u Srbiji. Razlog za to leži u činjenici da za Panatinaikos nastupaju bivši igrači i ljubimci navijača crno-belih, Matijas Lesor i Joanis Papapetru.

Nakon finala, brojni košarkaški stručnjaci su istakli značaj granitne odbrane koju je Panatinaikos pružio tokom meča, kao i besprekornu igru Lukasa i moćnu ulogu Lesora i Nana. Takođe, bivši košarkaš Partizana, Džejms Naneli, čestitao je svojim bivšim saigračima Lesoru i Papapetru na društvenim mrežama, naglašavajući značaj njihovog doprinosa u osvajanju titule.

 - Kraj igre - napisao je Naneli na društvenoj mreži X.

 

 

Nakon osvajanja titule, Lesor i Papapetru su bili preplavljeni emocijama, što je bilo vidljivo i kroz njihove suze. Njihova uloga u trijumfu Panatinaikosa bila je od presudnog značaja, a njihova emotivna reakcija nakon meča samo je potvrdila koliko im je ova pobeda značila.

Ova pobeda Panatinaikosa dodatno je učvrstila njihovu poziciju među evropskim košarkaškim velikanima, a prisustvo bivših igrača Partizana u njihovim redovima dodatno je začinilo ovu sportsku priču.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading