ZAPLAKAĆETE ZBOG CIFRE KOJU JE ROKVIĆ PRIKUPIO ZA DECU: U pitanju su MILIONI, sve ide u humanitarne svrhe (FOTO)

Autor:

Zabava

26.05.2024

22:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliko srce našeg pevača rasplakalo ljude širom regiona!

ZAPLAKAĆETE ZBOG CIFRE KOJU JE ROKVIĆ PRIKUPIO ZA DECU: U pitanju su MILIONI, sve ide u humanitarne svrhe (FOTO)

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Nikola Rokvić

Pevač Nikola Rokvić, nakon mesec dana provedenih na hodočašću do Egine u Grčkoj kako bi prikupio novac za dečju onkologiju i lečenje onih kojima je to najpotrebnije, danas je sleteo na beogradski aerodrom "Nikola Tesla". Vidno nasmejan, dočekan je ovacijama, a društvo su mu pravila deca i supruga Bojana Barović. Nakon što je sumirao utiske, sin pokojnog Marinka Rokvića oglasio se i otkrio koliko novca je uspeo da sakupi u velikoj huminatornoj akciji.

Naime, po povratku u Beograd, Rokvić je podelio sa svojim pratiocima na Instagramu da je tokom ovog hodočašća uspeo da prikupi neverovatnih 39.355.221 dinara za humanitarne svrhe. Ovaj iznos je izazvao veliko divljenje i podršku javnosti, a sam pevač je istakao da je ovo tek početak te da planira nastavak humanitarnih akcija u budućnosti.

Republika

Foto: instagram.com/nikolarokvic

Nikola Rokvić otkrio koliko novca je skupio na hodočašću

- Ovo bih sigurno ponovio, ovo je tek početak, mislim da će biti još takvih akcija, to je jedna divna stvar, ovde celokupno biće učestvuje, a sve je obuhvaćeno humanim ciljem. Dosta mi ideja dolazi, verovatno će se javiti neka - rekao je Nikola, prenosi Blic, pa otkrio kako se osećao kada je stigao u Eginu i poklonio se Svetom Nektariju:

- Pomešana su osećanja, velika ljubav, radost, ponosi i zahvalnost. Naboji svih tih pomešanih osećanja, najbolje se ispoljavaju kroz suze, verujem da leče dušu.

Republika

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Nikola Rokvić

Nikola se osvrnuo i na Novaka i Jelenu Đoković, koji su mu pružili veliku podršku.

- Oni su divna porodica i ljudi, koji poštuju prave vrednosti i velika mi je čast i zadovoljstvo što su podržali našu misiju - istakao je pevač.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
milivoje

27.05.2024 15:14

veliko bravo...

Milan

27.05.2024 15:44

Bog ti pomogao Nikola i tebi i tvojoj porodici svagda i na svakom mestu.